2777
2789
عنوان

زیبایی جنین بیاین لطفا همگی

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 73 پست
وای آره چه نکته ای .من زمان پسرم هم همش به این فکر میکردن شبیه مادرشوهرم نشه و همش تو ذهنم چهرش بود ...

یه کاربری بود تاپیک زده بود بچم شبیه مادرشوهرمه هرکی میاد همینو میگه ماهم کلی دلداری دادیم و ..

خلاصه عکس فرستاد نوه و مادربزرگ تو عکس بودن .. وای کپ مادرشوهر بود خیلی جالب بود هنوزم یادمه تاپیکشو 😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کاربری بود تاپیک زده بود بچم شبیه مادرشوهرمه هرکی میاد همینو میگه ماهم کلی دلداری دادیم و ..خلاصه ...

بعد جالب مادرشوهرم یکدفعه از دهنش در رفت گفت فلانی رفته عروس خوشگل گرفته که نوه هاش خوشگل بشن. نوه هاش شبیه خودش(مادرشوهره)شدن😂 تو دلم گفتم شرمنده اینقدر زشتی که خوشگلی ماهم نمیتونه اثر شمارو از بین ببره😏🤦‍♀️🤣

وای آره چه نکته ای .من زمان پسرم هم همش به این فکر میکردن شبیه مادرشوهرم نشه و همش تو ذهنم چهرش بود ...

ببین شاید باورت نشه ولی آدمهایی ک میبینی خیلی خیلی تاثیر داره تو تولد بچه ت و علاوه بر اون آب وهوا

چینی هارو ببین همشون ی شکلن  همش همو میبینن و  اروپایی ها ک اون جای خوش آب و هوا زندگی میکنن

....

همش به ژنتیکه و اینکه چی با چی جفت شه😁😁خودتو زحمت نده زیاد . ولی در کل یا به شما و نزدیکان شما میره یا شوهرتون خارج ازشما دو تا که نمیشه قیافه ش، اگه پدر و مادر فشنگ باشه بچه زشت نمیشه مامان بابای من قشنگ بودن من و خواهرم قشنگ شدیم پدرم قد بلند چشمای آبی هیکلی عمه هام سه تاشون خیلی قشنگ بودن مادربزرگم شبیه هنرپیشه های کلاسیک هالیوود بوده  و ببشتر نوه هاشون خوشگلن