2777
2789

من بعد از عقدم خیلی جیزا ازش فهمیدم و من خیلی ساده بودم🙂هیچکسیم پشتم نیست اگر بخوام حرکتی بزنم

حالا الان انقد اون چاق شده منم لاعر ترکیبمون بهم نمیاد برای عروسیمون بهش میگم لاعر کن کلا من چیزی ازش نمیخوام یا نظر نمیدم این ی بارم که گفتم میگه انگیزه ندارم یعنی انگیزه عروسیشو نداره🙂🙂 منم دلم شکست و نمیخوام عروسی کنم چون فقط این حرفش نبوده ولی دیگه با این حرفش دیگه از خودم بدم اومده دیگه حوصله ندارم

همیشه فکر میکردم شیرین ترین قسمت زندگی هرکسی ازدواجشه فکر میکردم یکی هست که بشه و بتونی راحت و بدون هیچ ترسی همه چیزا رو بهش بگی و یا درخواست کنی

من حالا ی درخواست ازش داشتم کلا بیشتر وقتام تنهام

بنظرتون ممکنه دوباره جنگ بشه عروسها کنسل بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله راضیم

ولی تمام مساله الان عروسیه؟ بعد از عروسی قرار نیست باهم بیرون برید؟ تو جمع ها حاضر بشید؟

من نمیتونم بر اساس چند خط چیزی بگم ولی اگر داری اذیت میشی حتما حتما با یه مشاور درست حسابی صحبت کن. هم برای زندگیتون هم برای خودت

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بله راضیمولی تمام مساله الان عروسیه؟ بعد از عروسی قرار نیست باهم بیرون برید؟ تو جمع ها حاضر بشید؟من ...

ته قضیه عروسی نیست

من کلا میگم دیگ حوصله ندارم عروسیم بشه تموم شه بره به عبعدش فک نکرده بودم

نمی‌دونم بعضی وقتا اینقدر از دستش ناراحت و عصبانی میشم که پشیمون میشم و حاضر میشم جدا بشیم 

ولی بعضی وقتام میگم نه راضی ام این بدترین چیزه که بلاتکلیفم و نمی‌دونم چجور ادمیه بعضی وقتا یکارایی می‌کنه که فکر میکنم از قصد میخواد عذابم بده برا همین منفور میشه واسم 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

شوهرم خوبه بد نیس ولی همیشه اسم خونوادش دعوا میاره تو زندگی حالا الان با اینکه میدونن ورشکسته شده باز همه شون پیله کردن به ما هر کدوم یجوری سر پول اذیت میکنن خداروشکر بدهی نداریم بهشون ولی به شوهرم میگم صداشون کن جلو رو خودشون حساب کتاب کن بفهمن بهونه میاره مردم بس که حرف خواهرشوهر جاری و برادرشوهر شنیدم.امروز زنگ زدم به مادرش گفتم به بچه هات بگو صب کنن خب نمیخوریم که پولشونو ولی از خودم متنفرم که گریه کردم پشت تلفن