2777
2789

سلیقه ای هست 

بعضی ها واقعا بهشون میاد 

من به شخصه برای خودم نمی‌پسندم چون چهرمو کاملآ تغییر میده و انگار کلی عمل انجام دادم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من دکلره کردم 17 سالگیم و الان که 20 سالمه فهمیدم مو طبیعی واقعا بهتره

من تاحالا رنگ نکردم

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مو مشکی قشنگ تره وشیک تر،ولی گهگاهی هم رنگ برا تنوع

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

سلیقه ای هست بعضی ها واقعا بهشون میاد من به شخصه برای خودم نمی‌پسندم چون چهرمو کاملآ تغییر میده و ان ...

با رنگ مو این تغیرات🤔😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من ۱۸ سالمه بعد خواستم رنگ کنم بابام کفت ببین موهات مشکی پر کلاغیه خیلی رنگش خوبه جنسش هم خوبه ...

وای نه موهای مشکیو رنگ نکن راست میگه🥲

آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

ببین من ۱۸ سالمه بعد خواستم رنگ کنم بابام کفت ببین موهات مشکی پر کلاغیه خیلی رنگش خوبه جنسش هم خوبه ...

منم موهام مث توعه

و بلندم هس

فقط یبار فیس فریم زدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با رنگ مو این تغیرات🤔😐

فیس چهرم اینطوریه که رنگ مو مخصوصاً بلوند منو‌شبیه عملی ها می‌کنه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مو مشکی قشنگ تره وشیک تر،ولی گهگاهی هم رنگ برا تنوع

من تاحالا رنگ نکردم

فقط یبار فیس فریم زدم

موهام بلند و مشکی مشکیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

موهای منم همینه

موی مشکی پرکلاغی خیلی قشنگه بنظرم رنگ نکن ولی اگه خودت دوست داری نظر خودته محترمه

آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

فیس چهرم اینطوریه که رنگ مو مخصوصاً بلوند منو‌شبیه عملی ها می‌کنه

عجیبه

چهره رو عوض میکنه

ولی عملی نشنیده بودم تاحالا

1
5
10
15
20
25
30