2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۲۲ سالشه تا حالا رنگ مو نزاشته چون معتقده موی مشکی خوشگلتره اما تو سر کسی ببینه از خوشحالی و خوشگ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

من ۲۲ سالشه تا حالا رنگ مو نزاشته چون معتقده موی مشکی خوشگلتره اما تو سر کسی ببینه از خوشحالی و خوشگ ...

همسنیم

تو منی یا من تو😐

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

😂موافقم همین یه ساعت پیش رنگ کردم

ولی با دکلره مخالفم و فک میکنم که مو رو خیلی ضعیف میکنه

بیشتر از رنگ و اکسیدان یا شامپو استفاده میکنم و موهامم تا الان سالم سالمه

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

من قبلن هر دوهفته یکبار رنگ موهام تغییر میدادم . الآن وقت و حوصله ندارم ولی خیلی دوسدارم

چن سالتونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خودم موهامو رنگ کردم یبار و از بس موقع شونه کردنش درد میکشیدم و خود سالنم که بودم زنه داشت برام رنگ میکرد و شونه میکرد و میشست خخیییلی درد کشیدم در ضمن موهامم مثل چی آسیب دید پس من زیاد موافق نیستم

آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

😂موافقم همین یه ساعت پیش رنگ کردمولی با دکلره مخالفم و فک میکنم که مو رو خیلی ضعیف میکنهبیشتر از رن ...

چ رنگی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40