2777
2789

من قرار برای اولین بار زائر امام رضا باشم از خانوادم کسی باهام نیست ولی چندنفر فامیل نزدیک باهامه مادرم تا چشمش میوفته روم میگه دا حتما ایخی بری😁 دا دردت مین سرم موهات نیان بیرون😁 دا دردت مین سرم چادرت ببند و چادر فلانی گم نوابی😁دا شالته قشنگ گره بزنی گردنت معلوم نوابو😁 ای سه شب هر سه ساعتی یکبار اینا تکرار میشه😍 قربون وجود پدر و مادر 

پدرم خیلی مهربونه و دختر دوست ولی وااای از مادرم ایقد رومون حساسه😁

خداراشکر آقا که منو طلبیدی😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

چه زبونیه اینجا باید فارسی بگی همه‌ک زبون دهات شمارو نمیدونن

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرت اگه حساس بود اصلا نمیزاشت تور بدون خودش بری.

خودش شرایط اومدن نداره میدونن چندساله چقد مشتاق زیارت بودم و چقد دعا کردم برای زیارت امام رضا

الان بخاطر اینا خوشحالی هم میکنی ؟ 😐 عجیبید واقعا

وجود پدر مادر روی زمین باشه همه حرفاشون چیزاشون خوشحالی داره