2777
2789
عنوان

ازدواج با همچین مردی آره یا نه⁉️❓

610 بازدید | 78 پست

مردی که ۱۶ سال ازت بزرگتره و قبلا یه ازدواج داشته و از اون ازدواج دوتا دختر داره

با یه قومیت متفاوت از خودت ،من کورد هستم و ایشون عرب یکی از شهرای خوزستان

و شرایط مالی معمولی و تقریبا مناسب 

و اینکه بعد ازدواج تنها زندگی کنه با همسرش ینی جدا از خانوادش و دختراش

دختراش خونه پدرش بمونن

و اینکه خیلی عاشقته و خیلیم جذابو خوش چهرس و سنش کمتر مییزنه

لطفا نظرتونو واقعی و بدون بی احترامی به هیچ قومیتی بگید دوستان ♥️

تو آن معجزه ای برای من که در ناامید ترین لحظه ها میرسد♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم من شخصاً نه ولی بچم خواهرم هرکی بخواد مشکلی ندارم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چن سالته؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

مرده چند سالشه.

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

نه

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

عزیزم این چیزارو نمی‌تونی اینجا سوال کنی اکثرا آدما تا وقتی تو شرایطش قرار نگرفتن نمیتونن درست نظر بدن اکثرا ماها میگیم نه امکان نداره با چنین مردی ازدواج کنیم اما ممکنه شرایط تو برا هر کدوم ما پیش بیاد اینجوری وسوسه بشیم پس خودت شرایط خودتو بسنج برا تصمیمات مهم زندگیت مثه ازدواج اینجا نظرخواهی نکن خواهشاً اکثرا بچه ۱۲ ساله هستنو جوگیر

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂