2777
2789
عنوان

ازدواج با همچین مردی آره یا نه⁉️❓

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 78 پست
میشه دلیل هم بگید

برا خودم نمیپسندم اعصاب مرد سن بالا ندارم

بعد تو ازدواج دوم مقایسه پیش میاد بنظرم

مثلا دستپخت اون اونطوری بود تو نیستی اون خونه داریش خوب بود تو نه و از این قبیل داستانا

مشکل نداشتنمم از این بابته که هرکس مختار زندگی خودشه چه بچم چه خواهرم وه دوستم اصلا نظرمم حتی بخوان در این باره نظری نمیدم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

جنبع نداریدا جنبتون صفره

وقتی یه اقا میاد تو تاپیک خانم چنین حرفی میزنه فکر نمیکنم قصد خوبی داشته باشه.

بله ما بی جنبه ایم.

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_erose

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی یه اقا میاد تو تاپیک خانم چنین حرفی میزنه فکر نمیکنم قصد خوبی داشته باشه.بله ما بی جنبه ایم.

پس  یه گوشع ظرف آماده کنید برای ترشیدن

چون با این اخلاق گوهتون سگم شما رو نمی‌گیره

پس یه گوشع ظرف آماده کنید برای ترشیدنچون با این اخلاق گوهتون سگم شما رو نمی‌گیره

اخلاق من همه بدون استثنا میگن عالیه

شماهم لازم نیست نگران من باشید😊 

اونقدرم عقب مونده نیستم این چیزا به هرقیمتی برام مهم باشه.

قصدتون از شرکت توی این تاپیک هم با این نحو جواب دادنتون بیشتر مشخص شد.

اخلاق من همه بدون استثنا میگن عالیهشماهم لازم نیست نگران من باشید😊 اونقدرم عقب مونده نیستم این چیزا ...

ممن از ایران زن نمی‌گیرم چون زن ایرانی اکثراً بدون درک و فهمند اگه بخوام بگیرم میرم از خارج می‌گیرم من اینجا میام برا وقت تلف کنی سرگرمی به خاطر اینکه تو خونه بیکارم حالا هرجور می‌خوای برداشت کن عزیزم

پس یه گوشع ظرف آماده کنید برای ترشیدنچون با این اخلاق گوهتون سگم شما رو نمی‌گیره

اقا خدایی اومدی تو تاپیک خانوما داری بی احترامی میکنی 

نکن درست نیست

تاپیکایی هستن که بنظر اقایون نیاز دارن

یا آقا هستن تاپیک میزنن اونجا شرکت کنید

ددی سایت هم میتونید برید

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

وقتی یه اقا میاد تو تاپیک خانم چنین حرفی میزنه فکر نمیکنم قصد خوبی داشته باشه.بله ما بی جنبه ایم.

ااگه به اون خدا اعتقاد داشته باشی که اکثراً ندارید نوشته زن و مرد یکسانند من اصلاً به قرآن کاری ندارم من زرتشتی‌ام آیین زرتشت به جا بیارید حداقل چون با این کاراتون مسلمون نیستید فقط اسم خودتون مسلمونه و از دین اسلامید آبروی هرچی زنه رو می‌برید با این کارتون

ااگه به اون خدا اعتقاد داشته باشی که اکثراً ندارید نوشته زن و مرد یکسانند من اصلاً به قرآن کاری ندار ...

اینجا بحث برابری نیست بحث رعایت یکسری اداب و اخلاقیاته که متاسفانه یا درک نکردید یا خودتون رو زدید به نفهمیدن

روز خوش.

من از کسی نظر نخواستم

چون شخصیتت در این حده که به کسیم که باهات خوب رفتار میکنه پرخاش میکنی پس حوالت میکنم به همین ابجیام که لیاقتت همون رفتاره

اینجا بحث برابری نیست بحث رعایت یکسری اداب و اخلاقیاته که متاسفانه یا درک نکردید یا خودتون رو زدید ب ...

مثل اینکه کوررنگی دارید من اونجا رو سانسور کردم ننوشتم با چند تا نقطه فهموندم