2777
2789
عنوان

این همه تغییر فقط توی چهارمااااه🫨

315 بازدید | 34 پست

چرا باید شامپو بدن شون نارگیلی رو که اسفند ماه خریدم ۹۸ هزارتومن الان باید بخرم ۱۹۸ هزارتومن؟

فقط ۴ ماه؟چراااااا؟چرا اینقدر اختلاف قیمت و بی ثباتی اخه🤕

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه قدر جدید و عجیب🤦🏻‍♀️!!!

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

دقیقاااا افتضاححح شده جامعه

تا دو ماه پیش ضد آفتاب میخریدم ۴۰۰ الان دیدم شده ۸۲۰ 

بعد لافاارر کوچیکم هست نهایت سه هفته یا یک ماه بره💔

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

من از شون راضی نبودم واقعا پخش بو نداره 

اکتیو بخر قیمتش هم مناسب تره 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

دیگه بعد از جنگ و اینا قیمت بالا میره دیگه طبیعیه

بعد از جنگ؟قیمت شامپو؟!!!!!قیمت اقلام اولیه نباید بالاتر بره؟

هرروز به یه بهونه قبلش که ۴۵ تومن بود چی!که باز کردنش ۹۸ تومن؟اونم جنگ بود حتما

والا میری سوپری رو محصول ی قیمت زده اونا ی قیمت دیگه میدن میگن همینه ک هست

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دقیقاااا افتضاححح شده جامعهتا دو ماه پیش ضد آفتاب میخریدم ۴۰۰ الان دیدم شده ۸۲۰ بعد لافاارر کوچیکم ه ...

فقط هم میگن جنگ شده!چی بگیم واقعا