2777
2789
عنوان

زندگی ناعادلانه در کنار پولدارا

203 بازدید | 24 پست

سلام خواستم بدونم در مواجهه با کسایی ک وضع مالیشون از شما بهتره چیکار میکنید؟ مثلا جاری و خواهر شوهر و دخترای فامیل..میبینی چقدر از شما جلوترن و لباس و طلا و وضع زندگی و همه چی؟ غبطه میخورید؟ قطع رابطه میکنید! حسادت میکنید؟ خصوصا اگه بقیه همیشه مقایسه کنن مثلا بگن برادرشوهر چه ماشینی داره و شما چی، بگید چیکار میکنید؟ قبول دارید ازار دهندس؟

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمو با کسی مقایسه نمیکنم،چون خودم اذیت میشم

یه چیز طبیعیه،همیشه بعضیا از ما بالاترن،بعضیا پایین تر

همین که تلاش کنیم وضع خودمونو بهتر کنیم،کافیه

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

من جاریام وضعشون خوبه طلا خونه ماشین مغازه دارن....واسه من اصلا ذره ای مهم نیست....چون اونا ن به شکم میخورن نه به لباسشون میرسن....فقط جمع میکنن

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

خداروشکر من حسودی نمیکنم ذاتا نمیتونم اصلا

ولی واقعاااا قلبا قسم میخورم کسی باشه ازمن بهتر باشه براش خوشحالم میشم 

اما اگه مادر شوهرم یا خواهر شوهرم چیزی تو چشمم بکنن بدترش و تو چشمشون میکنم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

برای من که برادرشوهر ناتنی دارم خیلی اذیت کننده هست 

چون اونها وضعشون خیلی بهتره چون مادرشون دارا بود و براشون کلی مال گذاشت

مثلا ما هنوز عروسی نگرفتیم با اینکه زودتر عقد کردیم ولی اونا هم ۳۰۰ میلیون دادن عروسی گرفتن هم ۵۰۰ میلیون خرج بازسازی خونشون کردن 

در عوض همش به خودم میگم من عشق دارم چیزی که اونا ندارن 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕