2777
2789
عنوان

کنکوریا لطفا بیاید

115 بازدید | 17 پست

سلام

من کنکوری ۴۰۵ ام و مشاور گرفتم ولی گفته از یکم خرداد دوره شروع میشه این یه ماه تیر خوندم ولی هم اینکه وسواس دارم هم واقعا حس میکنم کم خوندم نمیدونم چیکار کنم یه نظرتون از خرداد دیر نیست؟؟

هدفم ایشالا یه رشته تاپه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای شروع هیچوقت دیر نیست من یکی رو می شناسم بدون هیچ کمک درسی حای بدون جا و مکان و خانواده درست حسابی پنج ماه درسخونده شده پزشک از مرداد خیلی جدی شروع کن تا نتیجه بگیری

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

خودت بخون به مشاور اعتماد نکن من منتظر نتایجم ایشالا پزشکی قبول شم کمکت میکنم اگه بخای

ممنونم ایشالا قبول میشی شما از کی شروع گردی کنکوری خوندنو من همشش حس میکنم دیرههه

از یازدهم

من از تابستون دهم به یازدهم ولی مشاورم همشش استرس میده نمرات یازدهمم

دینی۲۰

عربی۱۹.۵

ادبیات۱۹.۵

زبان۱۷.۵

زیست ۱۷(خیلی سخت بود)

شیمی اعتراض زدم نمد چند

به نظرت خوبن؟؟؟؟؟

خوبن نمره هات اخه یازدهم زیاد مهم نیس که نهایی دوازدهم خوب بخون

چشم فقط من از اونجایی که خیلی وسواس فکریم شدید شده دوباره میپرسم😂💔

مطمئننننن باشم دیر نیست و میشه به اون چیزی که میخوام برسم؟!!!