2777
2789
عنوان

باز هم خیانت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 58 پست
نمیدونم فقط دارم میمیرم نمیخوام رابطه م تمام بشه همه جوره دوسش دارم با اینکه خیلی از سطح خانواده م پ ...

ان شالله انجوری بشه که دلت میخواد

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
جدی کارت چیه یکم تعریف کن 😁 منم شغل م طوری بود ۹۹ درصد با مرد ها سروکله داشتم به جرعت می تونم بگم ۹ ...

شبانه روزم توی باشگاه ها گذشته 

یه تایمی خودم باشگاه داشتم الان ندارم 

یه مدتم توی هیئت بدنسازی مشغول بودم 

البته الان معلمم شغلم فاصله گرفته از اون محیط ولی خب هنوزم شبانه روز باشگاهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما بخون یه بار ،نوشته از نامزدی مچشو میگرفته

نامزدی ازدواج نیست از نظر شما 🤐🤐🤐

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نامزدی ازدواج نیست از نظر شما 🤐🤐🤐

نه ، ما نامزدی ب دوران اشنایی میگیم 

بعد عقد زن و شوهر 

حتی اگر عقدم بوده بعد خیانت دیده بازم باید حدا میشده ن اینکه بره زیر یه سقف تازه بدهیاشم پاک کنه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

نه ، ما نامزدی ب دوران اشنایی میگیم بعد عقد زن و شوهر حتی اگر عقدم بوده بعد خیانت دیده بازم باید حدا ...

خوب تعریفتون اشتباهه 

خیانت توجیحی نداره و از طرف اون آقا بوده نه خانم مشکل داشته

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خوب تعریفتون اشتباهه خیانت توجیحی نداره و از طرف اون آقا بوده نه خانم مشکل داشته

اینکه شما نظرت تفاوت داره  دلیل نمیشه من اشتباه بگم شما درست بگی 

اینم ک اقا مشکل داره درسته ولی خانمه ک تصمیم میگیره پیش این ادم بمونه یا ن

ک ایشون ن تنها مونده با اگاهی بر اینکه ایشون خیانتکاره رفته پولشم خرج کرده برای ابن ادم

پس نمیتونه دیگه چیزی بگه

خودش مسئول انتخابشه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

اینکه شما نظرت تفاوت داره دلیل نمیشه من اشتباه بگم شما درست بگی اینم ک اقا مشکل داره درسته ولی خانم ...

این حرف شما درسته قبول دارم اما اون آقا زیر تعهدش زده