2777
2789
عنوان

باز هم خیانت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 58 پست
خیانت پشت خیانت .چه دنیای کثیفی شده .چرا نمیشه به کسی اعتماد کرد

چون قانون رو مردا میزارن

مردا هم از این جیندرلا ها خوششون میاد

وگرنه خ راحت میشه مجازاتی گذاشت که کسی فکر خیانت به سرش نزنه 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل اقا نیست ، مشکل خانومه ک فک کرده مسئول درست کردن بقیه ست ، خودش حماقت کرده حالام چوبشو بخوره

بازم خانم مقصر شد؟!

پس داشتن تعهد در ازدواج چی میشه؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اینقدر بدم میاد این پسرای بی ریخت بی پول هم پررو شدن خیانت میکنن تقصیر دختراست که به اینا رو میدن قب ...

اتفاقا هر چی زشت تر خیانتکار تر 

هر چی بهتر و پرفکت تر ، وفادار تر ، چون عقده ی جنس مخالف ندارن 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

😂😂😂😂

والاااا

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

انشالله میخواد جدا بشه؟یا میخواد باهاش ادامه بده!؟

رفته خونه باباش 

مرتیکه همش پیام میده یه فرصت دیگه به زندگیمون بده ولی باباش گفته بمیری هم نمی‌زارم برگردی 

دوستان بعد 1سال  یهو کسی گه دوسش دارم بهم پیام داد دیگه ادامه ندیم باهم ومن بهت اسیب میزنم دارم دیونه میشم یه شب با دوست هاش بیرون بود یهو به این نتیجه رسید یعنی من همه جوره پشتش بودم هواشو داشتم دوسش داشتم اصلا باورم نمیشه دارم روانی میشم💔