2777
2789
عنوان

شنوایی سنجی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 52 پست
مامان منم موقعی که منو باردار بود عفونت داشت ولی چیزی استفاده نکرد تو هم نباید میزدیاگه یک درصد فقط ...

نظرات الکی ندید 

اگه عفونت داشته باشه ودرمان نشه باعث زایمان زودرس میشه یامشکلات دیگه 

یعنی دکتر۷سال درس خونده ۴سالم تخصص گرفته الکی حرف میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرات الکی ندید اگه عفونت داشته باشه ودرمان نشه باعث زایمان زودرس میشه یامشکلات دیگه یعنی دکتر۷سال د ...

بله ممکنه یه دکتر الکی حرف بزنه

یعنی پزشک‌ها اشتباه نمیکنن؟ پس خطای پزشکی از کجا میاد؟

بله ممکنه یه دکتر الکی حرف بزنهیعنی پزشک‌ها اشتباه نمیکنن؟ پس خطای پزشکی از کجا میاد؟

خانم هرچی شده اون زمان برای شما چرا حالا اصرار داری ته دل زن حامله رو خالی کنی؟ رعایت حالش رو بکن 

این خانومم اومد گفت اگه یه درصد چیزی بشه میخوای چیکار کنی حال منو بدتر کرد

قشنگم استرس برای یچت خوب نیست اگه دکترای مختلف گفتن که جای نگرانی نداره چرا بیخود داری خودتو بچه رو زجر میدی

فکر استرسی که داری بهش وارد میکنی هم باش ان شااالله که هیچی نیست آروم باش به خدا توکل کن هیچی نمیشه