آره 😂متاسفانه ریز جزئیات این یه نفر عجیب تو ذهنم مونده و میمونه و اکثر روزا میدیدمش بی تاثیر نیست 😂 حیف سنش کمه ،برای همین بیخیال نمیشم 😂یه کمی ترس داره وگرنه دووم نمیاوردم من 🥴
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درسته دخترم ولی رو منم کراش بزن هرچه زودتر ازدواج کنم😂😂☹️
😂😂 😂تو آپشن اونارو نداری🤣
سلام🙋♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡
با اینکه دخترم ولی رو منم کراش بزن ببینیم چی میشه😂😂
عزیز تو آپشن پسرا رو نداری که
سلام🙋♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡
خیلی سخته بعضی وقتا کاش پسر بودم چون هرکیو دوس دارن میتونن بهش بگن ولی ما دخترا نه
بستگی به مدل تربیتی پسر هم داره 😅برای ماهایی که ترس کمتری داریم و رو راست تریم با خودمون خیلی برامون راحته بیان یه سری موارد
شرایط پسر هم مهمه ...
الان من طرف مقابلمو تا حدی آشنایی باهاش دارم ،حتی بهمم گفت با هیچ دختری در این حد جلو نیومدم و کلا ترسوعه و سنشم کمه به نسبت ولی تایپ منه بازم ...برای همین یه جاهایی درکش میکنم و منتظرم بزرگ بشه بعد تصمیم بگیرم ادامه بدم این علاقه رو یا رهاش کنم ...