2777
2789
عنوان

بچه ها میاین لطفا

86 بازدید | 15 پست

زندگی خیلی داره بهم سخت میگذره خیلی زیاد 

مجبورم بین آدمایی زندگی کنم ک از هزار تا دشمن هم برام بدترن منظورم رفیق هام هست و رفیق های خانوادگیمون

محیط شهری  ک توش زندگی میکنیم خیلی کوچیکه

اذیت میشم ک همش باید ببینمشون خیلی اذیتمون کردن ولی مامانم میگه مجبوریم ک زندگی کنیم همینجوری 

میگه خودت مستقل شو 

آخه تا من مستقل شم چطوری طاقت بیارم واقعا ؟؟؟

به هیچکس اعتماد ندارم جز مامانم نه دوست نه رفیق نه اقوام هیچی و هیچی‌...دوست پسر و اینا هم کلا ندارم ۱۷ سالمه ..

خسته شدم 

احساس میکنم هیچکس حرفم رو نمی‌فهمه 

ترو خدا اگر شرایط منو دارین کمکم کنین 

بگین چطوری مستقل شم ‌ در آمد به دست بیارم حد اقل سال دیگه برم یه مدرسه دیگه برم مدرسه خصوصی 

ترید تازه می‌خوام شروع کنم به نظرتون در آمد داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشتم انسانیه و اصلا علاقه ندارم بهش می‌خوام قبل از دانشگاه رفتن در آمد داشته باشم

انلاین شاپ نمیتونی بزنی؟

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

بچسب به درس خوندن،برنامه داشته باشی و طبق برنامه و کار و بار خودت بری جلو تاثیر بقیه ازبین میره،درس بخون تا راه دورشدن هم واست فراهم بشه

سخته ها آسون نیست اصلا،ولی تنها و مطمئن ترین راه به نظر میاد

رشتم انسانیه و اصلا علاقه ندارم بهش می‌خوام قبل از دانشگاه رفتن در آمد داشته باشم

پس شروع کن یادگیری نیاز نیست از اول درامد کسب کنی سرمایه گذاری کن روی خودت به مرور زمان نتیجش رو میبینی 

کاش من جای شما بودم حداقل شما شاغلی‌..هرجا دلت بخواد زندگی می‌کنی به دور از آدمای سمی

من دقیقا تو این شرایط شمام

با فامیل و ادمای سمی

و تو یه شهر کوچیک 

با اطرافیان حسود و بدذات 

و تنهام هستم

از سمت خانواده درک نمیشم

اصلا دلت نخواد جای من باشی