2777
2789
عنوان

شکستگی پای کودک

113 بازدید | 20 پست

سلام روز بخیر ۴۰روزه پای پسرم شکسته استخوان بزرگ ساق پا هست اما جوش نخورده ، سه روز قبل که عکس گرفتیم دکترش گفت ده روز دیگه توی گچ بمونه، دیگه کم آوردم نمیدونم چکار کنم این بچه خوب بشه ، سه روزه با دعوا و کتک مجبورش میکنم شیر و گوشت و اینا بخوره ، کسی پیشنهادی داره برای خوب شدنش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پای پسر منم پارسال شکست

البته کامل نه.مو برداشته بود ساق پاش

ی ماه تو گچ بود. روز شیر ماست و کشک بده بخوره.کشک خیلی کلسیمش زیاده

هفته ایی سه باز قلم گوسفندی میدادم بهش.

از شب میزاشتم رو شعله کم تا صبح میپخت کامل له میشد بعد میدادم میخورد.

تو میوه ها هم شلغم کلسیم خییلی زیادی داره.اناناسم خوبه

بعد اینکه پاش از گچ دراومد سه ماهی درگیر بودم تا درست راه بره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
پای پسر منم پارسال شکستالبته کامل نه.مو برداشته بود ساق پاشی ماه تو گچ بود. روز شیر ماست و کشک بده ب ...

پسرتون چند سالشه؟ پای پسر من خیلی بد شکسته💔🤕 روی پاش راه هم میرفت وقتی توی گچ بود؟

پسر من خیلی فضولی میکنه حس میکنم اینقدر که تکونش میده خوب نمیشه😔

ببین ما چند سال پیش رفتیم مسافرت بعد تو همون شهر پام ضرب شدید دید  عکس گرفتیم  گفتن شکستگی نداره ولی ضرب دیده آتل بندی کردن  یه خانمی خدا خیرش بده گفت برو آتل رو باز کن تخم مرغ محلی بگیر و با زرد چوبه  فقط زرده تخم مرغ رو با زرد چوبه حالت خمیر  بشه بکش به مچ پاهات  و نایلون فریزر بزن و با بند کشی ببند تا صبح بمونه و چندین بار استفاده کن حتی تو روز هم بزن باور کن صبح که بیدار شدم خیلی بهتر شدم کثیف کاری داره ولی خیلی خوب بود هنوز دعای خیرش  میکنم 

البته در کنارش غذای مقوی که دوستان هم گفتن حتما بده بخوره

نمیخورد بخدا اینقدر اذیت میکرد منم بیخیالش شدم میخورد نمیخورد التماسش نمیکردم  اما دیدم توی این یکماه پنجاه درصد همخوب نشده