گلبرگ،بهار مدیر استارتر عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 2191 عنوان کسی هس تو بارداری زیاد چیپس سرکه ای خورده باشه 538 بازدید | 61 پست من خیلی حالت تهوع دارمتنها چیزی که این روزا خیلی زیاد میخورمچیپس سرکه ای هستخیلی ضرر داره؟ چیکارکنم🥺کسی بوده زیاد خورده باشه؟ اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱 1404/04/23 | 15:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tarane_68 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 4304 دمیترون میتونه کمکتون کنه،اسیبی هم براش ثبت نشده فعلا(طبق گفته پزشک)سالم خوار نیستم اما توی بارداری چون مسئولیت فرد دیگه ای به عهده م هست ، این موارد رو هم رعایت میکردم بر هر چه همی لرزی ، میدان که همان ارزی 🌱
دلبراااااااانه عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14040 من هفته ای یه بارمیخوردم ازسرکه اش خوشم میومدبیشترکرانچی تندواتشین میخوردم یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩
khanomiam عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 2262 من زنداییم کلا همه هوله و چیپس و اینا زیاد میخورددیابت بارداری گرفت و رنگ پوست بچهش سبزه شد یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
دنیاجوووووووونشممم عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 4360 من سر دوتا بچه هام هرچی دلم خاست خوردم هرچییاز جیگر و چیبس بگیر تا بقیع چیزا خداروشکر هم مشکلی ندارن تـوےِ قَلبَܩ تـو لـایِقِ سَلطَنَتـےღ♛️✨️
شیمااااجوووون عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 6028 برا تهوعت؟خب بریز تو یه ظرف هر دفعه تهوع داشتی دو تا ورقشو بخور نشین هر دفعه یه پاکت بخور
zhigooliii عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 3397 تجربه ای ندارم چون تو بارداری دلم هیچی نمیخواست از همه چی نفرت داشتم ☹️😂ولی خودت درست کن تو خونه که سالم باشه بیرونیا معلوم نیست چیه
گلبرگ،بهار مدیر استارتر عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 2191 دمیترون میتونه کمکتون کنه،اسیبی هم براش ثبت نشده فعلا(طبق گفته پزشک)سالم خوار نیستم اما توی بارداری ... یه پزشک بهم گفت زیر ۹ ،۱۰ هفته ممنوعه اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
گلبرگ،بهار مدیر استارتر عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 2191 دمیترون میتونه کمکتون کنه،اسیبی هم براش ثبت نشده فعلا(طبق گفته پزشک)سالم خوار نیستم اما توی بارداری ... آخه خیلی حالم بده فقط میتونم همینو بخورم اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
zhigooliii عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 3397 من زنداییم کلا همه هوله و چیپس و اینا زیاد میخورددیابت بارداری گرفت و رنگ پوست بچهش سبزه شد واقعا تاثیر داره؟؟من هرکیو شنیدم دیابت بارداری داره بچش تیره شده🤔
گلبرگ،بهار مدیر استارتر عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 2191 من هفته ای یه بارمیخوردم ازسرکه اش خوشم میومدبیشترکرانچی تندواتشین میخوردم تاثیر بدی هم دیدی؟ اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
گلبرگ،بهار مدیر استارتر عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 2191 من زنداییم کلا همه هوله و چیپس و اینا زیاد میخورددیابت بارداری گرفت و رنگ پوست بچهش سبزه شد چقد بددست خودم نیس حالم و یه ذره بهتر میکنهنمدونم چیکارکنم اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
دلبراااااااانه عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14040 تاثیر بدی هم دیدی؟ نه گلم من زیادحساس نبودم یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩
khanomiam عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 2262 واقعا تاثیر داره؟؟من هرکیو شنیدم دیابت بارداری داره بچش تیره شده🤔 بله جدا از دیابت بارداری کلاً من شنیدم خوردن بیش از اندازه محصولات کارخونه ای رنگ پوست بچه رو تیره میکنه یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
گلبرگ،بهار مدیر استارتر عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 2191 من سر دوتا بچه هام هرچی دلم خاست خوردم هرچییاز جیگر و چیبس بگیر تا بقیع چیزا خداروشکر هم مشکلی ندارن عههه خداروشکر الحمدلله عزیزدلمبه قول دوستموندیابت بارداری خدانکرده نگرفتییا رنگ پوست شون سبزه نشد اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱