2777
2789

ورودی یازدهمم با اینکه ریاضیو دوست دارم ولی هیچ جوره نمیتونم کنار بیام باهاش البته فقط تستی

تشریحی خوندنو دوست دارم و میخونم و تو مدرسه ام نتیجه خوبی گرفتم ولی وقتی میام تستی بخونم اصلا نمیتونم انگار همون مبحث که تشریحی خوندم نبوده اصلاااااا

تو آزمونهای آزمایشی ام تهش یکی دوتا بزنم اونم اکثرا غلط درمیاد

میشه راهنمایی کنیددددددد ممنون/:

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما مدرسمون اینجوری باهامون کار میکنه که برای ریاضی همون روش تشریحی رو بریم. یعنی وقتی یه سوال تستی میبینیم مثل تشریحی حلش کنیم فرض کنیم گزینه نداره 

دفعه دوم زمان رو کمتر کنیم و سریعتر حل کنیم. قسمتی از راه حل ها رو توی ذهن بنویسیم و تقسیم های مرحله آخر رو با یه سری تکنیک ها حدسی بزنیم 

واقعا موثر تره. البته باید روی مبحث کاملا مسلط باشی

زندگیِ چندمته كه توقع داری هيچ اشتباهی نكنی؟!

من دانشگاه ریاضی محض میخوندم عزیزم

هر مبحثی رو میخونی بلافاصله بعد از درسنامه شروع کن تست مریوط به همون مبحث رو بزن

تنها راهش همینه

هر موضوعی یاد گرفتی بلافاصله!!

ما مدرسمون اینجوری باهامون کار میکنه که برای ریاضی همون روش تشریحی رو بریم. یعنی وقتی یه سوال تستی م ...

آخه سوالایی که تو امتحان تشریحی میاد با سوالای تستا زمین تا آسمون فرث داره

مشکل خیلی از بچه‌ها همینه فرق اصلی بین تشریحی و تستی تو سرعت و مهارته نه فقط دونستن.

چند تا کار که خودم هم زمان کنکور دقیق اینارو انجام دادم و خیلی کمکم کرد

بعد از خوندن تشریحی سریع برو سراغ تست همون مبحث حتی اگه حس می‌کنی هنوز مسلط نیستی اول تست‌های ساده رو بزن بعد برو سراغ زمان‌دار و ترکیبی. اشتباهاتو تحلیل کن نه اینکه فقط جوابو ببینی. بفهم دقیقاً چرا زدی یا نزدی. مغزت باید یاد بگیره صورت سؤالو سریع بخونه اینم با تمرین حل زیاد میاد. از منابع خوب استفاده کن

"👩🏻‍⚕️📚☕"