2777
2789

1- یه بار دوران مدرسه تحت تاثیر دوستم قرار گرفتم و برای فاز گرفتن با تیغ چندتا خط رو دستم انداختم هنوز میخندم یادم میافته 

2- گاهی پیش اومده بود که برای حفظ منافع خودم مجبور شدم عیوب طرف رو تو سرش بزنم 

3- گاهی بررای نشون دادن استعدادم خودمو در معرض رقابت پنهان با فردی قرار دادم و ازش جلو زدم و شاید حس ناکافی بودن بهش دادم

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای اینکه به مامانم نشون بدم چقدر با حرفاش اذیتم میکنه و روانمو مختل کرده مجبور شدم خود زنی کنم. 

الان هرکی میبینه فکر میکنه واسه عشق و عاشق پسر بوده و ازین موضوع خیلی بدم میاد. 

یا کسی تا میبینه شروع میکنه حرفای مثبت زدن بهم، انگار من هنوز توی همون فازم! 

من برای اینکه به مامانم نشون بدم چقدر با حرفاش اذیتم میکنه و روانمو مختل کرده مجبور شدم خود زنی کنم. ...

اعتراف میکنم یه بار با مامانم انقد بد دعوام شد خودمو زدم و تمام صورتم کبود بود .... 

اعتراف میکنم من از هیچکس تو جهان بدم نمیاد ولی از زنهای نی نی سایتی اصلا بدم نمیاد فقط چون پرون جواب ...

اعتراف میکنم من از خیلیا بدم میاد حتی یه سریاشون تو این سایتن 

ببخشید ولی از همچین ادمایی متنفرم چون زندکیمو نابود کردنولی خوبه اعتراف کردی امیدوارم تغییر کنی

اینایی ک گفتم برای قبله الان متحول شدم کلا 

اعتراف میکنم یه بار با مامانم انقد بد دعوام شد خودمو زدم و تمام صورتم کبود بود ....

دقیقا منم از دست کاراش با مشت میزدم توی سر خودم

سر میکوبیدم به دیوار

نمی دونم چرا دلش نمیسوخت؟ 

البته از همه ی اینکارا پشیمونم، اونکه چیزیش نمیشد! من سیستم روانی بدنمو بجا دادم 😁