خانوما میشه یه راهنمایی بکنید من سه سال پیش سقط داشتم تو ۸هفته قلبش وایساده بود ولی تو ۱۱هفته فهمیدم اونم یه ترشح قهوه ای اومد نه درد داشتم نه خون ریزی الان دوباره حامله ام ۱۰هفته ۴روز تو ۸هفته با شوهرم یه دعوا بعد کردیم که من خیلی عصبی شدم گریه کردم حالا از اون موقع تا حالا هم خودم هم شوهرم خیلی استرس داریم که نکنه دوباره قلبش وایساده باشه بنظرتون برم صدای قلبشو بشنوم یا نه صبر کنم تا هفته بعد برم واسه غربالگری اول بیینم چجوریه ؟؟؟؟؟؟؟
تا هفته دیگه دوره من تا ۱۰هفته ۳تا سونو رفته بودم از ذوق
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه خیلی میترسم که دوباره اونجوری نشده باشه شکمم بزرگ نمیشه که حداقل بگم همه چی اوکیه خودمم موندم چی ...
اصلا به بزرگی شکم ربطی نداره من الان تو هفت ماهم تاااازه شکمم بزرگ شده اون روز رفتم دکتر منشی میگفت به سلامتی زایمان کردی شکمت کو😂بسپار به خدا استرس نداشته باش
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱