2777
2789

این تاپیک که ی سری رفتارا تو عروسی نوشته بودن

من که یادمه تو حتی تو عروسی خالم با اینکه کوچیک بودم ولی ی سری بچه ها همش میخواستن برن سمت سفره عقد وسط خطبه وسایلش دست بزنن میدونید که خراب میشه ،

ولی با این حال اگه ی روزی عروسی من باشه دوست دارم ی فضایی برای بچه ها در نظر بگیریم و برن اونجا کیف کنن با هم آخر مراسمم بیان با عروس و داماد برقصن و کیک بزنن بر بدن

دوست دارم حتی برای بچه ها ام خاطره خوبی باشه ، چون من بچه بودم خیلی از عروسیا رفتم رفتارای مختلفی دیدم دوست دارم که برای بچه ها بهترین خاطره خاطره عروسیم باشه 

هم فضای تالار مال بزرگ ها میشه و فیلمش خوب خاطره ای میمونخ هم بچه ها انرژیشونو تخلیه میکنن 

با اینکه تربیت ها فرق میکنه و حتی ممکنه بچه های شیطون هم باشن ولی دوست ندارم به خاطر ی عروسی اون بچه خورد بشه و با خودش بگه که مگه من چیم که اجازه نمیدن برم عروسی به هرحال حسی که من قبلا گرفتم نمیخوام بچه های اون شب بگیرن💚🌱

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

به نظرم این مسئله باید اینقدر گفته بشه که برای مردم جا بیفته و اصطلاحا فرهنگ سازی بشه که توی عروسی ها باید مواظب بچه ها باشیم و ولشون نکنیم وسط و فقط فکر خودمون باشیم.

من هیچوقت موافق محروم کردن بچه ها از مراسم عروسی نیستم، ولی بعضی مامان ها واقعا بیشعور هستن که حداقل موقع ورود عروس داماد یا رقص های تکی و خانوادگی شون بچه هاشونو جمع نمیکنن 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.