2777
2789
عنوان

دعوت

194 بازدید | 17 پست

عموی همسرم برای وفات حضرت ام البنین امشب مراسم داره. اونوقت بجای اینکه درست زنگ بزنن دعوت کنند، یکی از این اس ام اس هایی که رسمی هستن و به صد نفر میفرستن آخرشم آدرس داره پسر عموش فرستاده به خط من! دقت کنین به خط من فرستاده و نه به شماره همسرم.

اینم بگم یه خرده اختلافاتی سر ارث و میراث دارند که اصلا حتی با هم مستقیم هم بحث نکردن. فقط ته دلشون از هم گرفته.

حالا شما بجای من بودین با این شراط و این مدل دعوت میرفتین؟!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

طرز دعوت کردنش مشکل نداره ولی چون ب شما اس داده نرید بهتره🌷🐀

والا بخدا پسر بزرگش توی مراسمات مذهبی پدر شوهرم نمیاد. خودشو قایم میکنه. فقط خانومش میاد

من بودم میرفتم . چون ادمها نیستند که دعوت میکنند ادمها فقط وسیله هستند خانم ام البنین شما رو دعوت کرده ...... من که سعادت نداشتم بیام ولی از طرف من اگر رفتی برام دعا کن . 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
خوب نداده باشه به شمابه عنوان تصمیم گیرنده اس داده دیگه

آخه عموی همسرمه. بنظر من بی احترامی کرده. فقط خواسته از سرشون باز کنن بگن ما دعوتمونو کردیم شما نیومدین

من بودم میرفتم . چون ادمها نیستند که دعوت میکنند ادمها فقط وسیله هستند خانم ام البنین شما رو دعوت کر ...

آفرین. باید دیدمو عوض کنم واقعا

آخه عموی همسرمه. بنظر من بی احترامی کرده. فقط خواسته از سرشون باز کنن بگن ما دعوتمونو کردیم شما نیوم ...

این طوری فکر نکن شاید حتی اگر اختلافی هم هست به شخص شما خیلی احترام میذارن که بهت پیام دادن به نظر من اگر به شوهرت برنخورده حتما برید 

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄
این طوری فکر نکن شاید حتی اگر اختلافی هم هست به شخص شما خیلی احترام میذارن که بهت پیام دادن به نظر م ...

اینم نظر سنجیده ای هست. آخه خانوادشون با خانواده پدرم یک نسبت فامیلی هم دارند