2777
2789

من دوتا دندون جلویی هام خرگوشیه و موقع حرف زدن و خندیدن خیلی میزنه بیرون ارتودنسی مناسبم نیس چون دندونام آهکیه و دکتر گفت بعد ارتودنسی همشون زیر براکت میپوسن و باید مصنوعی بزاری کلا منم میخام با کامپوزیت یا لمینت مرتبشون کنم واقعا دیگه از ظاهرشون خسته شدم کسی هس انجام داده باشه یکم راجبش توضیح بدین

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوس دارم دندونام رو درست کنم اما هزینشو ندارمدوس دارم برم کار کنم نمیتونم هم بچم کوچیکه ۶تا دند ...

من کلافه شدم هرجا میخندم شوهرم تو گوشم میگه دهنتو زیاد باز نکن دندونات میزنه بیرون آبرومون میره قعدم جنس دندونام افتضاحه چ درست کنم چ نکنم تا ۱۰ سال دیگه همش میپوسه حداقل چن سال قشنگ باشه حسرتشو نخورم

اگ جنس دندونات خوب نیس یبار لمینت کن و تا آخر عمرت راحت شو

خوب نیس آهکیه برم معاینه بشم ببینم چقد میشه میخندم تا دندون نیش معلومه ینی ۶ واحد

خرداد همین سال جاریبسیار راضیم ۲۰ و خورده

دندونات نامرتبم بود؟؟زیاد تراش نخورد یا حساس نشده مراقبتاش سخت نیست؟پس چرا میگی من لمینت کنم اگه کامپوزیت خوبه

دندونات نامرتبم بود؟؟زیاد تراش نخورد یا حساس نشده مراقبتاش سخت نیست؟پس چرا میگی من لمینت کنم اگه کام ...

مال من فاصله داشت

نیاز ب تراش نداشت 

هر کدوم ی‌خوبی هایی داره کامپوزیت رنگ پذیره اما لمینت ن

کامپوزیت میشکنه ولی لمینت ن

ولی کامپوزیت رو میشع برداشت بعده ها ولی تو لمینت خیلی تراش میدن دندون هارو اگر جنس خوبی نداره دندونت نگرانیت چیه

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫