2777
2789

دقیقا چه چیزی دارید که شهرستانی ها ندارن؟ نکنه از اقوام سران و بزرگان اروپا و آمریکایید که میاید میگید طرف شهرستانی میزنه😐🙄 همین شهرستانی ها نبودن واقعا می‌خواستید چیکار کنید؟ چه خاصیتی داشتید بجز اینکه بخواید به شهرتون که حتی یک درصد در بدست آوردنش بهش افتخار کنید 

اتفاقا من خودم شهر بزرگ زندگی میکنم اما توهین به شهرستانی هیچ مفهومی نداره خانواده ی من در شهرستان زندگی می‌کنن هر وقت لایق‌بودی که ذهنیتت رو از این حالت خارج کنی راجع به محل زندگی و فرهنگ دیگران نظر بده 

یادتون باشه با هر توهینی که به یک شهر و شهرستانی میکنید صدتا توهین نثار خودتون میشه 

چرا میری تو فضا وقتی تو یه شهر بزرگ زندگی میکنید؟ درک نمیکنم چیش با کلاسه😂😂

خودم بزرگ شده ی شهر بزرگم اما اصالتم رو نمی‌فروشم

مردم مخاطب شما هستن خیلی ببخشید خر نیستند 

با مردم درست و محترمانه صحبت کنید

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺

من از سنندج که مرکز ی استانه اومدم تهران ک مرکز ی استان دیگس بهم میگن شهرستانی🤐😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار بگن مگه شهرستانی بودن چشه؟؟؟

تازه بگن دهاتی هم برای من مهم نیست

هیچ کدوم اینا بد نیستن نه شهرستان نه دهات نه مردمانشون

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اینقدر بدم میاد از این مدل تاپیکا

حالا یکی ی چیزی گفته عصبانی بوده منظورش با همون طرف بوده نه با من و شمای غیر تهرانی و شهرستانی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

افرین گل گفتی منم شهرستان بزرگم قراره استان بشه ولی خیلی دوس دارم شهرمو حالاهموناییکه کلاس میزارن میبینی زاغه نشینای پایین همون شهرای بزرگن

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩