2777
2789

خب بگو چیکار کردی پولدار شدی هی ویدیو انگیزشی میزارن . ما انگیزه نمیخوایم ما راهه تو میخوایم . مثلا یه کلیپ میزارن که رازه موفقیتشونه 😐 خب بگو کدوم کار خوبه چرا میگی این کن اون کن نسخه بیخود میپیچونن 😑 اخرش هم هیچی به هیچی ازین احمقتر اونایی ان که انگیزشی میزارن اخرش هیچی نمیشن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه بگم ....

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خو همین که مجبور میشی هی ویدیوهاشو دنیال کنی براش پولسازه دیگه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

تو ایران راهشم بگی میگن دروغ میگه پول باباشه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

چون پولدار واقعی نمیگه چجور پولدار شده 

در این دور و زمونه ۹۹ درصد پولدارا بهشون ارث رسیده و از پدر مادرشون دارن 

وگرنه کدوم جوونی با حقوق ۲۰ تومن میتونه خونه و ماشین بخره ؟

خدایا شکرت❤️

چون پولدار واقعی نمیگه چجور پولدار شده در این دور و زمونه ۹۹ درصد پولدارا بهشون ارث رسیده و از پدر م ...

جوونی که زحمت میکشه(خودم)😂😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

پسر عمم وضعش خوبه خیلی ... بیرون بودیم رفیق های قدیمی ایش دیدنش گفتن تو چطوری انقد پولدار شدی گفت دزدی کردم شما دزدی کنید 😂😂 دروغ میگفتا همش ارث عمم بالا کشید

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^