2777
2789

دوستان یه نفری هست که به همه لحاظ از ما سطحش بالاتره خانواده بسیااار عالی و ضع مالی‌شان بهتره ازما خودشم پزشکه و بسیار آدم خوبیه ولی خب ما خانواده مون سطح متوسطی داره مالی متوسط و تحصیلی هم که خودم فوق لیسانسم و پدرمم تحصیلکرده و مادرم خانه دار . بعد با خودم میگم خییلی ظلمه من بخوام با ایشون ازدواج کنم ولی خب ایشونم به من علاقه داره و منم همینطور 😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان یه نفری هست که به همه لحاظ از ما سطحش بالاتره خانواده بسیااار عالی و ضع مالی‌شان بهتره ازما خ ...

واح چه ظلمی،پسر بهتره که چند پله بالاتر باشه،شمام که خودت تحصیلکرده ای و خونواده خوبی داری،و خداروشکر به هم علاقه دارید اگه قصدش جدیه به این چیزا فکر نکن

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

دوستان یه نفری هست که به همه لحاظ از ما سطحش بالاتره خانواده بسیااار عالی و ضع مالی‌شان بهتره ازما خ ...

مظر خانواده شما و ایشون چیه ؟

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم 

واح چه ظلمی،پسر بهتره که چند پله بالاتر باشه،شمام که خودت تحصیلکرده ای و خونواده خوبی داری،و خداروشک ...

اخه میدونی اونها سطح مالی و فرهنگی خانواده شون قابل قیاس نیست با ما انقد خوبن آدم اشکش درمیاد بعد الان که تازه فوق تخصص قبول شده ولی اون دوره پزشکی عمومی که میخونده چند تا از همکلاسی های خوبش که هم پولدار و هم رشته ایی خودش بودن و عاشقش بودن باهاشون ازدواج نکرده با اینکه خودشون بهش پیشنهاد دادن 

بعد حالا میگم شاید ظلمه من بخوام باهاش ازدواج کنم بخدا انقد خوبه میگم‌حقش خیلی بالاتره 

خب خانواده ما که خوششون میاد ولی خانواده اونا انقد خوبن انقد خوبن که هر چی پسرشون انتخاب کنه اصلا دخ ...

پس عروسیت دعوتم کن ❤️

اخه میدونی اونها سطح مالی و فرهنگی خانواده شون قابل قیاس نیست با ما انقد خوبن آدم اشکش درمیاد بعد ال ...

ببخش که اینو میگم خودت گفتی رک باشید

اگه اعتماد به نفست اینقدر پایینه،و در این مقایسه گری همون بهتر که این اتفاق نیفته چون با ابن خصوصیاتت خودت به زندکیت گند میزنی اینقدر خودتو پایین میاری و دست کم میگیری که طرف و خونوادش پررو شن و واقعا باورشون شه خیلی بهتر و برتر از شمان

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

پس عروسیت دعوتم کن ❤️

کاش به همین سادگی بود 

یا من خیلی آدم عجیب غریبی هستم یا خدا انداخته دلم نمیدونم کاش نمیشناختمش یا حداقل خدا یجوری درستش می‌کرد ته دلم همش میگم من براش واقعا کمم

کاش به همین سادگی بود یا من خیلی آدم عجیب غریبی هستم یا خدا انداخته دلم نمیدونم کاش نمیشناختمش یا حد ...

ببین 

مرد توی یه چیزایی بالاتر باشه خوبه 

بعدشم شما که فقیر نیستین 

دستتون خدا رو شکر به دهنتون میرسه 

خب اشکالی نداره شوهر پولدار داشته باشی