2777
2789

چرا من نباید لایق یک مرد باشم که بخواد بهم محبت کنه دوستم داشته باشه باهاش حرف بزنم 

دیگه داغون شدم ۲۶ سالمه تا الان نفهمیدم دوست داشته شدن توسط یک مرد یعنی چی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا،که حاصل شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همین سایت از ده تا تاپیک ۹تاش درمورد مشکلات شوهر و خانواده شه

به هر حال فکر نکن ازدواج همش گل و بلبله

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
سلام‌گلم امیدوارم حالتون بهتر بشه بیشتر از خودت بگو رشته دانشگاهی وضعیت اجتماعیت ... لباس پوشیدنت

لیسانس دارم کارم منشی سرووضعم خوبه بد نیست ولی قدم کوتاست ۱۵۵ قیافمم بد نیست حس می کنم بخاطر ظاهرمه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا،که حاصل شد
لیسانس دارم کارم منشی سرووضعم خوبه بد نیست ولی قدم کوتاست ۱۵۵ قیافمم بد نیست حس می کنم بخاطر ظاهرمه

به خودت اعتماد به نفس بده از قانون جذب استفاده کن به چیزای مثبت فکر کن ادمای سمی رو از زندگیت حذف کن با مردی که اهل نماز و قرانه دوست شو البته اگه مذهبی دوس داشتی چون برکت داره قران و نماز خدا دستتو میگیره 

از تجربه خودم برات میگم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

چه اشکالی داره قدت ۱۵۵ مگه قراره فقط قد بلندا پبروز زندگی هستن نه اصلا کفش لژ دار بپوش لباسایی ک باعث بشن قدت بلند تر دیده بشه لباس رنگ روشن بپوش همیشه ارایش ملایم مخشوصا رژگونخ و رژ خیلی مهمن ادکلن خوب لحن صحبت کردن طدفو جذب خودت کن

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️