2777
2789
عنوان

تایپیک بچه ها در عروسی

73 بازدید | 10 پست

_دوستان بچه های شما فقط و فقط برای خودتون عزیزه برای بقیه هیچ اهمیتی نداره.

_بعضیا میگن مگه فیلم عروسی شاهه، مگه میخواد بره جشنواره و... شما چیکار دارید طرف با فیلم عروسیش چیکار میکنه؟اصلا شاید هر روز میخواد بشینه نگاه کنه این حرفا انگار بیشتر از حسادت میاد....

_موقع رقص دونفره عروس و داماد بچه هاتونو پیش خودتون نگه دارید و تو تالار هم مواظب باشید آتیش نسوزونن وقتی انقدر مسئولیت پذیر میشید و خب اصلا بچتونو نیاری یا بدید پدرش طرف مردونه نگه داره(البته اگر بعضیا نمیگن وااا مرد مگه بچه مگه میداره؟؟ کسر شان میشه).شماها مهمونی هم میرید بچه هاتونو ول میدید هرکار خواستن بکنن؟؟

یه عروسی رفته بودممویع رقص دونفره دور عروس انگار کودکستان بود هرچی دیجی گفت بچه هاتونو بگیرید انگار نه انگاررر حالا اگر همون بچه یه زمین بخوره ۱۰۰تا صاحب پیدا میکنه بعضیا انگار واقعا از قصد میکنن 

خلاصه اینکه بچه عزیزه ولی تربیتش عزیزتره 

بچه ای که خوب ادب شده و پدر و مادر با مسئولیت داره به چشم همه شیرینیه

ولی بچه بی ادب یه توله سگ بیشتر نیست و اگر خانواده تربیتش نکنن مردم به روش خودشون ادبش میکنن

به نظرم عروس خانمهای این دوره زمونه عروسی بگیرن خودشون و داماد باشن کافیه ...

مهمون برای چی هست که کادو بدن؟! دعوت نکنید خیلی راحت 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ا لان جو ری شده خیلی ها از بچه ها بد شون میا د 

یا بچه د ار ها رو دعوت نکنید 

یا شما بچه د ار ها جایی دعوت شدید بچه ها تون نبرید یا کلا نرید 

که به خو د تون و بچه تون هم تو هین نشه 

ا دم جا یی که چشم‌د یدنش ندارن نمی ره گرسنه ۱ غذا که نیست نرید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطراف مااین چیزانیست واقعا واسه همین نمیتونم اینطورتاپیکایی رودرک کنم‌

البته ماخودمون توی عروسی رعایت میکنیم .نمیذاریم بچه بره نزدیک عکاس یاعروسو وداماد 

ولی بنظرم اونایی که اییینقدرحساسن بهتره یه آتلیه برن وتمام 

خودشون هم کمتراذیت میشن وکسی نیست که فیلمشونوخراب کنه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من کاری به هیچ کدوم اینایی که گفتی و حق هم هست ندارم 

فقط مسئله ای که دارم اینه که چرا تو این دوره که توی همه چیز میگن احترام به عقاید طرف مقابل تو این قضیه هیچ احترامی به حرف خودشون نمیذارن 

آقا شاید دوست نداره بچه تو مراسمش باشه ، شاید از نظر مالی در فشاره خب اینجوری یه بخشی کم میشه یا هر چیز دیگه 

خب احترام بذارن دیگه 😐😳

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

بخدا من گردنم آسیب دیده شکستگی ناجور داره ۴ تا مهره گردنم 

بعد تور رو سرم دوست داشتم بلند باشه از دنباله لباس تورم بلند تر بود روزی که میخریدم حواسم به گردنم نبود 

بچه ها عمدا میومد وایمیستادن رو تور سر و لباسم 

لباسم به گند کشیده شد و پاره پوره شد هیچ تو عروسیم از گردن درد فقط مسکن میخوردم😢

بچه داریم تا بچه،بعضیا هستن خداوکیلی فامیلی بلد نیستن تربیت کنن،اون روز رفته بودیم عروسی مثل وحشیا ریخته بودن رو تور عروس من به جاش گریم گرفته بود،پدر مادراشون که کلا شوووتت معلوم نبود کدوم گورین ‌‌..

هرکس به نظرم فامیل خودشو بشناسه بر طبق اون تصمیم بگیره باشن یا نه

اونایی که میگن جشن مال بچه هاست لطفا پایین تره ۱۰ تومن به حساب عروس داماد نریزن هر کی سهم بچه خودشو بده یا اینکه بچه هاشون انسان بار بیارن با تشکر

اونایی که میگن واای من عروسیمو با بچه ها گرفتم خیلی هم خوش گذشت واقعا درکی از خونواده های بیشعوری که بچه هاشونو از وسط جمع نمیکنن نداره،یه دور بیاد تو فامیل ما بچرخه نظرش عوض میشه

یه خاطره دردناک بگم 

از همسایگان مادرم عروسی فامیل خانومش رفته بودن تو تویسرکان 

وقتی برگشتن و دیدیمشون  حال و احوال کردیم و پرسیدیم مبارک باشه ، خوش گذشت ؟؟؟ که خانومه زد زیر گریه کا کجا خوش گذشت عروسی عزا شد 

حالا داستان چی بود ؟؟؟ 

تو تالار خانومه یه پسر بچه ۳ ساله داشته که تو کل فامیل شاره بوده به شیطنت 

خانومه پسرش رو ود می کنه و خودشم سرگرم حرف زدن بد فک و فامیل میشه 

بعد نیم ساعت یاد بچش میفته پیداش نمی کنه ، همه عروسی میریزه به هم که بچه رو پیدا کنن و متاسفانه جنازه بچه رو از پشت ساختمون پیدا میکنن 

بچه رفته بوده پشت بوم و از اونجا پرت شده بوده پایین 

وقتی نمی تونید بچه هاتون رو جمع کنید نرید جایی خب 🥺

فقط عروسی نیستا خیلی جاها هست که انگار خانواده ها میان فقط برای اینکه بچه رو ول کنن و چند ساعتی خلاص بشن

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚