2777
2789

هست قشنگ نیستن یکی نوشته بود چندشش میشه 

و میگن فلان چیز نمیاد به سبزه ها یکی می گفت دوست ندارم بچمم سبزع باشه 

واقعا داشتم فکر میکردم ما زنا هستیم که خودمون همجنس های خودمون تخریب می کنیم 

هیچ فرقی بین سفید پوست و گندمی و سبزه نیست 

و بنظرم کسایی که سفید هستند دلیل نمیشه زیبا تر از سبزه ها باشه 

حالا من نمیگم سفید ها زشتن میگم فرقی نداره 

حالا من خودمم یه دوستی دارم خودش خیلی سفیده هر کی ببین سبزه هست یا تیره هست پوستش میگه خدا به داده شوهرش برسه چقدر زشته فلان 

من چند بار برخورد کردم که هیچ فرقی نداره 

لطفاً نژاد پرستی بزارین کنار 

ممنون ازتون 🥲😊

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا عقلشون جای دیگشونه...همه سفیدا مثل دوست شما نیستند عزیزم من خودم سفیدم ولی بنظرم سبزها و اونایی که پوستشون تیره هست زیبایی خاصی دارن مخصوصا وقتی که کرم بزنند براقشن

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یه آهنگی بود میگفت سبزه گلوم سبزه گلوم 

من جنوبیم بعد به هرکی میگم فکر میکنه سبزم. سبزه ها به نظر من خیلی بانمکن

لایک دوست دارم😂سابسکرایب و زنگوله یادتون نره. یوهاهاها🗿                           

اینا عقلشون جای دیگشونه...همه سفیدا مثل دوست شما نیستند عزیزم من خودم سفیدم ولی بنظرم سبزها و اونایی ...

اخه الان یه تاپیک دیدم که همش دارن تخریب می کنن واقعا حالم بد شد 

یه آهنگی بود میگفت سبزه گلوم سبزه گلوم من جنوبیم بعد به هرکی میگم فکر میکنه سبزم. سبزه ها به نظر من ...

نه تنها با نمکن بلکه زیبا هستند 

حالا من تو فامیلمون بخاطر اینکه سفیدم بعضی ها میگن مشکل پوستی داری برو دکتر!

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

دقیقا منم سبزه‌م حتی میشه گفت برنزه‌ست پوستم

عاشق رنگ پوستمم 

ولی بقیه هی راهکار واسه سفید شدن میدن

زنا فکر میکنن مردا عاشق رنگ سفیدن 

ولی من تا به حال هر خواستگاری داشتم یا هر دوستی ای شکل گرفته بی نهایت از رنگ پوستم تعریف میکردن با اینکه اکثرا خودشون سفیدپوست و بور بودن. 

مغزشون مشکل داره متاسفانه. 

میرم برای ناخن و پاهام هی یه نخاله میاد میگه بیا پدیکور پاهات سفید شه! به تو چه اخه!