2777
2789

من اد جراح زیبایی ام عزیز ولی جراح ما با بیهوشی کارمیکنه سوالی هست درخدمتم 

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من آخه چون فشار دارم باید بدون بیهوشی انجام بدم ولی واقعا میترسم از دردش

والا حین عمل ک درد نداره درحقیقت باید از بعدش بترسی 👿😂

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

خیلی از بیهوشی میترسم.فشار خون دارم.و اینکه هزینه عمل با بیهوشی دوبرابر میشه

بی حسی هم اگر دکتری پیدا کنی انجام بدید مشکل نداره دردی حس نمیکنید

ولی اینکه ورزش نکنید احتمال برگشت هست

وافتادگی پوست

خدا 

آمپول ای بیحسی قبلش.بعدش باز با شیاف و...درست میکنم

امپولاش درد نداره دودقیقه اس 

ولی اگه برات ممکنه با متخصص مشورت کن بیهوشی بگیر 

فقط ساکشن ؟ابدو لازم نداری؟

بی حسی هم اگر دکتری پیدا کنی انجام بدید مشکل نداره دردی حس نمیکنیدولی اینکه ورزش نکنید احتمال برگشت ...

اره آب بشه ورزش میکنم.ولی واقعا درد داره ک.کلی آمپول به شکمه