2777
2789
عنوان

خرید طلا

124 بازدید | 12 پست

به نظرتون الان وقت مناسبی هست برا خرید طلا؟؟ یا صبر کنم ، قیمت بالاتر نمیره بنظرتون؟

شاید چرخ‌هامون پنچر شد و نشد برسیم به فردا.چمونه که اینقدر سختش می‌کنیم؟

طولانی مدت بخر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بخر بالا میره

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخر الان تا چند ماه دیگه خیلی میره بالا 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

متوجه نشدم منظورتو:) چجوری یعنی

ببین اگه برا 6 ماه میخوای بخری بعد بفروشی ممکن ضرر کنی

ولی اگه مثلا برا 5 سال دیگه میخوای بخر

البته طلا فنرش جمع شده و دوباره میره بالا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ببین اگه برا 6 ماه میخوای بخری بعد بفروشی ممکن ضرر کنیولی اگه مثلا برا 5 سال دیگه میخوای بخرالبته طل ...

ممنونم ازت ، والا سردرگمم نمیدونم قراره چی بشه نه به این زودیا نمی‌فروشم 

شاید چرخ‌هامون پنچر شد و نشد برسیم به فردا.چمونه که اینقدر سختش می‌کنیم؟