2777
2789

الان آدم جرعت نمیکنه یه تاپیک بارداری بزنه یا سوال بارداری بپرسه انقد که بهت توهین میکنن که چرابچه دار شدی چرا مثل گاو زایمان می‌کنی چرا بی فرهنگی.

بی فرهنگ اونیه که مسخره کنه

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و خیلی قبل تر ها اینجا، 

پناهگاهی بود برای زبده ترین، صادقانه ترین، مهربانانه ترین مشاوره ها

اینجا

جایی بود که به معنای کلمه وسیع ترین تجربیات به رایگان در اختیار همه ( دختر، پسر، پدر، مادر) قرار میگرفت. 

http://ehda.ir/
http://www.mahak-charity.org/main/fa
عزیزم چندین ساله تو این سایتم از سال ۹۵ به بعد همین منوال بوده شایدم قدیمی تر همین منوال بودهتوهین ن ...

بخدا قبلاً اینجور نبود من کاربری قدیمی داشتم دیگه خانوما انقد مهربونم خوب جواب میدادن الان فقط دعواس

چرا من ندیدم کسی در جواب سوال باردایه مادر باردار این جوابا رو بده

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

از ماست که برماست

وقتی مطالب سمی؛ خیانت،خواهر شوهرم شام دمی گوجه بهم داد،روسری مادرشوهرمو قیچی کردم،چطوری پولامو از شوهرم قایم کنم و ... باب شد و بین یه عده مخاطب (که ادمو یاد خانم های پیری که توی فیلم ها دیدیم دم در حیاطشون مینشستن سبزی پاک کردن و غیبت و درد دل!!! ) پر بازدید شد! محیط اینجا سمی شد

دیدید تا حالا سه تاپیک پشت سر هم در مورد کتاب خوانی باشه؟ در مورد بارداری؟ در رابطه با مطالب مفید و انگیزشی؟!

اما تا چشم کار میکنه تاپیک های سمی فراوونن !

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱