2777
2789
عنوان

لاغری

100 بازدید | 13 پست

به نظرتون چقدر طول می‌کشه از هفتاد برسم ۶۰

روزی چند دقیقه پیاده روی خوبه 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

سه یا چهار ماه

خدا کند انگور ها برسند...جهان مست شود...تلوتلو بخورند خیابان ها...مرز ها مست شوند...برای لحظه ای تفنگ ها یادشان برود دریدن را...کارد ها یادشان برود بریدن را...قلم ها آتش را،آتش بس بنویسند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدود دوماه و روزی نیم ساعت پیاده روی

مرسی عزیزم 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
سه ماه حداقل زمان میبره منم رژیمم الان ۷۶ ام میخوام بشم ۶۸ تا ۷۰

چقدر زیاد 

چقدر زیاد

اگه کمتر از این باشه هیچ فایده ای نداره زود کم کنی زودم برمیگرده باید کم کم و طی زمان بیشتری وزنت و کم کنی هم اینجوری فشار کمتری میاد رژیم و بهم نمیزنی آدم خسته بشه زود بهم میزنه با گرسنگی شدید داشته باشه 

پیاده روی تنها لاغر نمیکنهمهم تغذیتهکالری شماری کن

میکنم سه کیلو کم شدم 

فست بگیر

قند و شکر رو حذف کن

کالری شماری کن اول ببین‌چند کالری مورد نیاز بدنت هست بعد حدود ۷۰۰ تا ازش کم کن ولی زیر ۱۲۰۰ کالری نباید بیای

کربوهیدرات رو به حداقل برسون

مصرف پروتئین رو ببر بالا

آب و خواب کافی

روزی ۶ هزار قدم‌پیاده روی حدود ۵۰ دقیقه میشه

فست بگیرقند و شکر رو حذف کنکالری شماری کن اول ببین‌چند کالری مورد نیاز بدنت هست بعد حدود ۷۰۰ تا ازش ...

ممنون عزیزم 

همین کارو میکنم