2777
2789

منم دارم اذیتم میکرد خیلی با دعانویس نتونستم کاریش کنم

عکس حضرت علی و متوسل شدن بهش خیلییییییییی راحت شدم خیلیاااا🙂🤍

دقیقا از همون شبی که عکس حضرت علی و قران رو توی اتاقم گذاشتم و بالای سرم باورت نمیشه راحتتتت میخوابم 

من متوسل شدم بهش خیلی اذیتم میکردن نمیخوام بگم کارهاشون رو 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم اذیتم میکرد خیلی با دعانویس نتونستم کاریش کنمعکس حضرت علی و متوسل شدن بهش خیلییییییییی راحت ...

مال منو گفت خیلی قویه گفت باید ۵ تا خروس قربانی شه

تعرض میکنه روی بدنم کبود میشهرزق و روزی رو از بین میبرهدعوای شدید خانوادگیگره تو همه ی کارها

شتتتتتتت بدنت کبود میشه😳

ندارم من 

شایدم دارم نمی‌دونم

و اما عزیز من داستان تو هنوز تمام نشده، تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریسته بودی..🫧🌷

منم دارم اذیتم میکرد خیلی با دعانویس نتونستم کاریش کنمعکس حضرت علی و متوسل شدن بهش خیلییییییییی راحت ...

بگوو لطفاً 

و اما عزیز من داستان تو هنوز تمام نشده، تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریسته بودی..🫧🌷

مال منو گفت خیلی قویه گفت باید ۵ تا خروس قربانی شه

از مال من شدیدتر هیچکس نبود😂🤌

قشنگ لمس بدنشون رو روی بدنم احساس میکردم کتکم میزدن جوری که پا میشدم مبنشستم حرف میزدن جیغ میزدن ن

میدیدمشون

دعا نویس بیخود کرده اونا اگه میتونستن فکری کنن یه فکری به حال خودشون میکردن 

دقت کردی زندگی هیچکدومشون خوب نیس؟؟؟

شان و جایگاه امام علی از پنج تا خروس پایین تره ؟؟؟

میگن حتی میخوایین خونتون طلسم نشه بالا در ورودی خونتون عکس امام علی رو بزنید چون (اسمشو نمیخوام ببرم) از امام علی خیلیی میترسن :)

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

درخاست بده دعانویسی ک یه هفته نتیجه شو میگیریی بهت معرفی کنم‌

الان تعلیقت میکنه نی نی یاز ممنوعه این کار

از امام علی میترسن. فکر کنم اسمشو بیاری کمتر بیان سمتت. حستون هم قوی میشه؟

اصن امام علی عالیه عالییی 

من حتی سگ میخواست حمله کنه بهم گفتم یا علی اغثنی !!

یعنی ای علی به فریادم برس 

سگه دور شد ازمممم !!!

اینه هیبت امیر المومنین دست کم نگیرش اسی !

هیچ دعانویسی خاک پای امام علی هم نمیشه :)

اصن امام علی عالیه عالییی من حتی سگ میخواست حمله کنه بهم گفتم یا علی اغثنی !!یعنی ای علی به فریادم ب ...

اووه چقدر عالی 

من الان دارم چله نادعلی میخونم ان شالله حاجتمو بده 

میگم اونایی که همزاد دارن، حس ششمشون هم خوب میشه؟ 

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟