2777
2789

تو فالم مشخصات همسر آینده م رو گفت،و این مشخصات دقیقا مشخصاتِ پسرِ دوستِ بابام بود😭😐همونی که روش کراشم

واقعا خیلی خانواده خوبی ان،الان نشستم کلا هنگم،ریدم به خودم هم از خوشحالی هم از تعجب

باورم نمیشهههههه

تو فا ل گفت ۶ وعده دیگه میان خواستگاریت،پسره پنهونی پیگیرته و با وسیله نقلیه ش تعقیبت میکنه از بیرون تا خونه حتی گفت پسره خیلی خجالتیه روش نمیشه به خانوادش بگه که دوستت داره اما خودش قشنگ داره برنامه میچینه برای آینده ... 😐😐

تبلیغ هم نیس لطفا آیدی و شمارع فا ل گیر رو نخواین که نمیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این اصطلاح  ر.......به خودم اصلا در شان یه دختر باشخصیت نیست.سعی کنید ترک کنید اینجور صحبت کردن رو اونوقت حواستون نیست یه جاهایی میگید که اصلا صورت خوبی نداره.

امیدوارم ناراحت نشی ازم

اینکه ف ال چه ربطی به شخصیت داشت؟

عزیزم من در مورد فا.ل بهتون تبریک گفتم. کامنت اولم گفتم مبارکه.

اما کلا نظرمو در مورد صحبت کردنتون گفتم.همین که مثلا میگید ریدم به خودم. ببخشید دوست نداشتم تکرارش کنم مجبورشدم.

میگم دخترای خوب مثل شما باید قشنگ تر صحبت کنن

به هرحال اگه ناراحت شدید عذر میخام