2777
2789
عنوان

توروخدا یکی بگه چیکار کنم کنکور

194 بازدید | 18 پست

من حتی به پزشکی آزاد ام راضی ام برا امسال با اینکه پولش نیست کار میکنم مشاور میشم جور میکنم ولی دیگه نمیتونم دوباره بخونم اما خب نمیخوام برم دانشگاه رشته دیگه شهر دیگه چیکار کنم استرس دارم احساس میکنم برای کنکور جمعه آماده نیستم خیلی چیزا مونده برا مرور همایشها ام نصفه دیدم 

پزشکی نشد چیکار کنم چطورری دوباره شروع کنم بخونم واقعاً نمیتونم دوباره حداقل تو بدترین حالت که بتونم برم دانشگاه اتاق عمل شهرمون بشه هم به رشته جراحی که میخوام نزدیکه هم همه دست از سرم بردارن رفتن دانشگاه اونجا بخونم دوباره 

استرس دارم نمیدونم به بگم که درک کنه 5سال عمرم بود انگار هیچی به هیچی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرت بهتر نیست الان بری بخونی؟ چهارروز دیگه به مدت سه ماه فرصت داری این فکرارو بکنی پ بزنی توسرت

داشتم میخوندم یهو استرس گرفتم گلوم خشک شده انگار از درون بدنم داره می‌لرزه به ترسی تو دلمه 

خب عزیزم خودت داری میگی میتونی بری پزشکی ازاد خب برو دیگه مشکل چیه الان متوجه نشدم

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

اگه هدفت برات مهمه بمون یکسال دیگه و تلاش کن واسه هدفت،پزشکی ارزش موندن پشت کنکور رو داره،ایندت تضمی ...

به حرف راحته بدون پشتوانه بدون پول فکر عقب افتادن از همسنات سخته خیلی باید امسال حداقل به پیراپزشکی خوب آبرومند بشه 

خب عزیزم خودت داری میگی میتونی بری پزشکی ازاد خب برو دیگه مشکل چیه الان متوجه نشدم

نمراتم خوب نیست فکر نکنم آزاد بشه اما خب امیدوارم هنوز میگم شاید خدا دلش برام سوخت شد من که خیلی دلم برا خودم میسوزه واقعاً امسال تلاش کردم 

کاش پزشکی آزاد بشه هر چی خدا بخواد میگم چشم تا آخر عمر بندگیشو میکنم هر سال محرم یه گوسفند قربونی میکنم فقط بشه خیلی خسته شدم از کنکوری بودن 

به حرف راحته بدون پشتوانه بدون پول فکر عقب افتادن از همسنات سخته خیلی باید امسال حداقل به پیراپزشکی ...

پزشکی رشته ای که قبولیش سخته و واقعا باید تلاش کنی تا قبول بشی،مهم این نیست دو سه سال از هم سنات عقب میفتی مهم اینه بعدش رشته ای قبول میشی که ارزش اونو داشت،در هر صورت توکل به خدا هر چقد خوندی برو سر جلسه ان شا الله بتونی رشته های پیراپزشکی و پزشکی آزاد رو قبول بشی

Mathematics teacher

کاش پزشکی آزاد بشه هر چی خدا بخواد میگم چشم تا آخر عمر بندگیشو میکنم هر سال محرم یه گوسفند قربونی می ...

فدات شم درکت میکنم. ایشالا موفق میشی 

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم