خب تکلیف مهریه ونفقه چی میشهتو دادگاه حاضرنشه چی.پیام رفت بهش اون باید چه اقدامی بکنه؟
نترس جلو حساب هاش میگیرن اموالش توقیف میکنن
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب تکلیف من چی میشه بابچه7ماهه الان بهش پیام رفته چه اقدامی باید کنه؟برای نفقه ومهریه
نمیدونم من سردر نمیارم از این چیزا فقط میدونم ک حساب ها و اموالش توقیف میکنن برا مهریه نفقه اگر نده
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
چرا باید حق بدن بهش ک یه ماه خونه رو ترک کنه و خبری ازش نباشه ؟ن پولی ن خورد خوراکی
بلاخره ک تو حسابش پول داره شغل داره
هر کاری کردم چهار دیواریِدلم بشه خونَت اما نشد 🖤 ✨لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨ مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
یعنی دوتا عنوان به یه اسم و یه یه موضوع مشترکنمیدونم، خدا هدایت کنه
من انقد مشکل دارم که حتی حوصله ندارم مشکلات خودمو برای خواهرم اینا بازگویی کنم
اونوقت مردم میان داستان سر هم میکنن که چی بشه
البته امیدوارم اینطور نباشه
هر کاری کردم چهار دیواریِدلم بشه خونَت اما نشد 🖤 ✨لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨ مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
دقیقا، افرینیه جایی بعد حتی حوصله نداری برا کسی بازگو کنی
هعی
متاسفم که درک کردی🥲❤️🩹
هیچ پیام رو می بینه نمی تونه عدم تمکین بده چون شما خونه هستی باید درخواست الزام بازگشت به منزل بدید... اون محکم میشه... برای مهریه هم ایشون اعسار میده و مهریه با توجه به اینکه کارمند هست تقسیط میشه .. در رابط با فرزندت ایشون نمی تونه فرزند رو از شما بگیر چون تا 7 سالگی بچه باید پیش مادرش باشه و از طرفی چون دختر هست بعد 7سالگی هم از میپرسن اگر شما کارمند و مجرد باشی امکان زیاد باز با نظر خود بچه می تونه پی شما بمونه...