2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اون توستر داخل غذا سرد میمونه؟

اون توستر مثل فر هست فقط برقیه.  

اگه فقط برای گرم کردن می خواهی ماکروویو تخصصش همین هست یخ زدایی و گرم کردن 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

زیر آشی بزار زیر برنجت رد و گاز حرارتش رو کم کن خورشتتم بزار رو شعله کوچیکه حرارتش رو هم کم کن بهتر ...

عزیز من مریضی مشابه روماتیسم  دارم بدن دردای بد میگیرم و باند پیچی میکنم خودم رو نمیتونم هی به غذا سربزنم یا حتی ظروف سنگین مثل قابلمه رو بلند کنم بشورم هدفم اینکه پای گاز نباشم و ظرف سنگین نشورم

عزیز من مریضی مشابه روماتیسم دارم بدن دردای بد میگیرم و باند پیچی میکنم خودم رو نمیتونم هی به غذا س ...

عزیز دلم خدا شفات بده منم گفتم اینجور روش بی خطر اره دیگه اشعه واین چیزا نداره ،😘

عزیز دلم خدا شفات بده منم گفتم اینجور روش بی خطر اره دیگه اشعه واین چیزا نداره ،😘

اره درسته گرچه خودمم اصلا از چیزای اشعه ای خوشم نمیاد ولی مجبورم ،من عموما غذا زیاد درست میکنم یاذمیدم همسرم درست کنه ،بعد همیشه گرم کردناش برام چالشه چون نمیتونم دستم رو تا کنم هم بزنم یا قابلمه بشورم دیگه انقدر مریضیم پیشرفت کرده مجبورم 😢😭 

اره درسته گرچه خودمم اصلا از چیزای اشعه ای خوشم نمیاد ولی مجبورم ،من عموما غذا زیاد درست میکنم یاذمی ...

عزیزم برات حمد شفا میخونم اسمتو بگو تا داخل گروه قرآنی برا سلامتیت ختم بزارم انشاالله خدا گوشه نظری بهت بکنه خواهر خیلی ناراحت شدم به زودی سلامتی برمیگرده