2777
2789
عنوان

خانمای که نینی دارن زودی بیایید😚😚

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 33 پست
خانمها می دونیدکدام شیرخشک برای وزن گیری نوزادخوبه؟

من اول ببلاک کامفورت میدادم خوب بودولی چون تلخه دیگه نخوردهمه نوع شیرخشکیم امتحان کردم فقط نان بهش میسازه دیگه نمیدونم همه میگن نان چاق میکنه ولی خیلی عادیه رودخترمن

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من اصلا از شیشه و پستونک بدش میاد شیر خودمو میخوره دو بار تو روز هم هر دفعه بیست سیسی با بدبخت ...

عزیزم همدردیم پس😢😢من ازدست کم شیرخوردنش کلافه شدم باخودم میگم کاش اذیت میکردشبانمیخابیدهی گریه میکردولی شیرخوب میخورد،پسرخواهرم یک روزدرمیان یک قوطی شیرخشک میخوره این تویک هفته بزوراونم تازه هی درست میکنم براش نمیخوره میریزم دور😢

من اخرین بار شیشه ای ۱۵ تومن خریدم الان نمیدونم بزنین نت میاره همه داروخانه ها دارن بعد اینکه درش باز میشه تو ۱۲ ساعت باید مصرف شه وداخل یخچال باشه 

ي صلوات براي سلامتي پدر و مادرم و همه پدرها و مادرها اللهم صل علي محمد وال محمد

اماوزنش زیاد نشده ناراحتم به پسرم هم شیرخشک نان میدادم تپل بودنمیدونم این چرا وزنش زیادنمیشه 

آره وزنشون تایه گرم اضاف کنن خون به جیگرمیشیم ما😣😣

آره بخدا

ساحل جون من بردمش دکترگفت غذابده معدش دیگه امادگی داره،بعدم چکاپ کامل براش نوشت وسونوشکم ‏و،سونوش مشکلی نداشت خداروشکرآزمایشاشوهنوزانجام ندادم