2777
2789
عنوان

شما فقط شوهر نمیکنید

85 بازدید | 4 پست

برای بچه ی آینده‌تون پدر انتخاب میکنید 

به اون بچه‌ی طفل معصوم رحم کنید حداقل 

از خودتون بپرسید ایا این ادم در اینده پدر خوبی برای بچه های من خواهد بود ؟

دقیقا اما متاسفانه مشکلات رو کتک خوردن ها رو میبینن و میگن دوستش دارم. عقد دوممه نمیتونم جداشم 😏😏😏

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازچیشده

توی تاپیک‌ها میخونم که میگن شوهرمون کتکمون میزنه، جلوی بچمون میزنه، بچمونو میزنه! 

خیلیا فکر میکنن خودشون با احلاق اون ادم کنار بیان کافیه، بچه ای که قربانی میشه نادیده گرفته میشه. 

طرف به این فکر نمیکنه که ایا باید این ادمو به چشم شوهر ببینه فقط یا داره برای بچه هاش پدر مناسب انتخاب میکنه! 

انگار یادشون میره.

توی تاپیک‌ها میخونم که میگن شوهرمون کتکمون میزنه، جلوی بچمون میزنه، بچمونو میزنه! خیلیا فکر میکنن خو ...

عزیزم تو فقط میخونی دقیق نمیدونی جریان چیه. کسی تو زندگی کسی نیست. به هرحال بچه اونم هست. خدا بهترمیدونه چخبره. بعدشم ازکجامعلوم راس بگن. به دوسه تا چرتو پرت که بعضیا میگن باور نکن 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

عزیزم تو فقط میخونی دقیق نمیدونی جریان چیه. کسی تو زندگی کسی نیست. به هرحال بچه اونم هست. خدا بهترمی ...

توی واقعیت هم همینه، خیلیارو میبینم طرف فقط انکار داره برای خودش شوهر انتخاب میکنه که میگه من با همه چیش میسازم، کتکمم بزنه اشکال نداره و اینا.. 

میگم خودخواهیه اصلا انگار هیچ ارزشی برای اینده اون بچه قائل نیستی..