2777
2789
عنوان

مادر شوهر و خواهر شوهر فضول بیاید

455 بازدید | 26 پست

سلام 

من خونمون حیاط داره میشینم بازیافتی هارو جمع میکنم زیاد ک جمع شد 

میدم ب یه نیازمند بفروشه برا خودش

مادر شوهر و خواهرشوهرم اومدن خونمون دیدن زیاد بازیافتی جمع کردم بیشترم قوطی شیر خشک بود 

نشستن قوطیارو شمردن 

ای وااای تو چرا شیر خودتو نمیدی 

شیر خودت مگه چشه 

پسرمو بدبخت کردی اینهمه شیر خشک بخره

کجات کوچیک میشد اگ شیر خودت میدادی 

خواهر شوهرمم همینطور نق زد 

اخه ب شماها چ فضولا 

منم هیچی نگفتم سکوت کردم 

بغضم گرف ولی چیزی نگفتم 

یه بار دیگ اگ گفتن چی بگم بشون 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من علنن میگفتم میخوام راحت باشم 😂اندامم خراب نشه 

ب کسی ربطی نداره

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

تو بگو خوشم نمیاد هیکلم داغون بشه

مردیم که عرضه یه شیر خشک خریدنو نداره بیجا میکنه بچه میخواد 

بگو این مسائل و خودمون حل میکنیم

خیلی رک جواب بده.. چرا اجازه میدید راجع به شخصی ترین مسائلتون هم نظر بدن اخه

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

این دفعه رو قوطی شیرخشک برچسب قیمت بزن

بجای مثلا ۱۵۰ تومن ، بنویس ۴۰۰ تومن

از قصد بذار جلو جشم 😂😂

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

بگو اتفاقا فلانی (همسرت) خودش اصرار داره من شیر خودمو ندم 

میگه دوست ندارم هیکلتو خراب کنی خودشم هی میره برای بچه شیرخشک میخره اصلا نمیذاره من توی این یه مورد دخالت کنم 

بعدشم بگو این قوطی ها رو گذاشتم کنار برای نیازمندا اگه به کارتون میاد میتونید ببرید

ببین تا فیها خالدون همشون میسوزهه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

کودک ۵ ساله ای مگه بغض کردی

یکی توهین کنه بهت نگاش میکنی بغض میکنی؟

میشستیشون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بگو من خودم صلاح بچمو بهتر میدونم...و شما این اجازه رو ندارین که توی خصوصی ترین تصمیمات زندگی من دخالت کنین..پسرتونم پول شیر بچشو میده بچه مردم نیست که دلتون میسوزه....بچه خودشه ..اگه خودش مشکلی داشت میگفت بهم...بگو هنوز درحد ی شیرخشک خریدن برا بچمون وسعمون میرسه نیاز ب نصیحت بقیه نیست