2777
2789
عنوان

سوال حقوقی

73 بازدید | 12 پست

دوستان من از یه شخص بخاطر قذف تهدید و توهین و مزاحمت شکایت کردم

گفتن  شکایتت رفته دادسرا برو کلانتری منطقه خودتون

که دیگه من نرفتم

الان بعد دوماه برام ابلاغیه اومده و اسم کامل اون شخص تو شکایت نوشته شده

یعنی خودشون پیگیری کردن؟ من فقط چندتا پیام تلگرامی ازش داشتم که اسکرین شات ارائه داده بودم

الان اسم کاملشو نوشتن

یعنی اونم احظار میشه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره تماس رو از شکایت شما در آوردن ، اطلاعات طرف سامانه ثنا ثبت بوده ، بنظرم پیگیری کنید.

ولی من شمارشو نداشتم با ایدی بهم پیام میداد

عزیزم ببخشید خیلی سوال میپرسم

الان حکم کسی که منو متهم به زنا تو کشورای دیگه کرده تو پیام و تهدید به مرگ میکنه خودمو خانوادمو چیه

به نظرت زندان میدن بهش

میخوام اگه کاریش نمیکنن بیخودی نرم

ولی من شمارشو نداشتم با ایدی بهم پیام میدادعزیزم ببخشید خیلی سوال میپرسمالان حکم کسی که منو متهم به ...

نگاه عزیزم دو تا جنبه داره که یکیش حد زدن یعنی 80 ضربه شلاق میزنن یکی دیگه ام از یک ماه تا یک سال زندان میندازن که این بستگی به نظر قاضی داره اگر که به شما توهین کردن همسرتون هم می‌تونه از این فرد شاکی بشه 

نگاه عزیزم دو تا جنبه داره که یکیش حد زدن یعنی 80 ضربه شلاق میزنن یکی دیگه ام از یک ماه تا یک سال زن ...

سلام توهین به شخص بوده و فرد رو به قذف متهم کردن و فقط هم مقذوف میتونه شکایت کنه 

;-)

سلام توهین به شخص بوده و فرد رو به قذف متهم کردن و فقط هم مقذوف میتونه شکایت کنه

عزیزم یعنی الان که هویتش تایید شد که همونه،میتونم محکومش کنم؟ بجز قذف خودمو خانوادمو تهدید میکرده

عزیزم یعنی الان که هویتش تایید شد که همونه،میتونم محکومش کنم؟ بجز قذف خودمو خانوادمو تهدید میکرده

درسته هویتش مشخص شده و شما هم شکایت نامه دارین و پرونده باز شده و به دادسرا فرستاده میشه ولی اونجا باید مدارکتون کامل باشه تا بازپرس متهم رو به اتهامات وارده محکوم کنه ولی اگر مدرکی نداشته باشین یا مدارکتون کامل نباشه ممکنه فرد محکوم نشه

;-)

خانوادتون هم میتونن بعنوان افرادی که تهدید شدن شکایت کنن از فرد ولی اگر مدارک محکمی برای محکوم کردن فرد ندارین بهتره خانواده شکاید نکنند و شاهد شما بشن 

;-)