2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه کمککککگریه ی خییلی زیادبچه موقع خوابیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 18 پست
بستنو امتحان نکردم ولی گهواره خریدم براش حتما امتحانش میکنم

گهواره فایده نداره عزیزم پسر منم تو گهواره بود اصلا تمام همسایه ها میگفتن این بچه چشه اخه لباساشو میگشتم میگفتم یچیزی نیشش میزنه یه وضعی داشتم تا اینکه بستمش.....اگه یوقت خواستی ببندی با شال یجوری نبندی خدای نکرده شال بیاد تو گردنش تو خواب خفش کنه

وااای🥴این خییلی بد قلقه من دیگه نمیکشم بخدااا

دخبر منم نق زیاد میزد بزرگتر که شد زبون باز کرد میگفت مامان دلم میخواد گریه کنم نمیدونم چرا  بعد یهو گریه میکرد  الکی الکی هاا  

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گهواره فایده نداره عزیزم پسر منم تو گهواره بود اصلا تمام همسایه ها میگفتن این بچه چشه اخه لباساشو می ...

👌👌ممنون عزیزم بابت راهنماییت❤️

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
دخبر منم نق زیاد میزد بزرگتر که شد زبون باز کرد میگفت مامان دلم میخواد گریه کنم نمیدونم چرا بعد یهو ...

عزیزمم🥹

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....