منم مثلا میگه پدرم سخت گیر و عیب جو هست یا خواهرم دیر ازدواج کرده یا مثلا برادرم زورگوئه اینا هم کنس ...
صد در صد ، پس حالم این جوری تازه میکردم هست شاید باورت نشه اینکه کی رفته خونه شون مهمونی غذا چی گذاشتن جلوش رو کل خاندان میدونه حریم خصوصی حالیش نیست حتی مامانم یه چیزی بگه از همه مشورت میگیره الا خود طرف و..... درمورد حقوقش و .... همه میدونند شاید باورت نشه خونه ی کسی هم مهمونی بره هر حرفی زده بشه می ره به همه میگه
بازم بیشتر آشنا شو ببین تو جلسات بعدی دوباره تکرار می کنه مثلا من رفتم به خواهرم راجبت گفتم در مورد فلان حرفی که صحبت کردیم یا مامانم بالاخره خودش لو میده رفتار واقعی شو اون موقع تصمیم بگیر
باشه چشمیه چیز دیگه هم هستراستش میگه من نمیتونم جواب کسی رو بدم من خوشم میاد مرد حامیم باشه ولی اینج ...
الان زود با دو جلسات ، قضاوت کرد فعلا باهش برو صحبت کن آشنا شو ببین چه چیزهای دیگه هم میگه شاید رفتارهای بدش رو جلسات اول بگه امتحانا کنه خوبی های زیادی هم داشته باشه ، فعلا تصمیم نگیر و بگو میخوام بیشتر صحبت کنیم و شناختم مون زیاد شه نسبت بهم و در آخر تصمیم قطعی رو بگیریم
خب حتمن وایب خوبی ازت گرفته باعث شده اینجوری باهات راحت باشه بعد تو میتونی بیشتر باهاش صحبت کنی از نظرای دیگه مورد تاییدت هست ببینی کلا اخلاقش اینجوریه یا فقط درمورد خانواده ش اینجوری میگه ک تو شناختت بیشتر بشه اونموقع تصمیم بگیری چ جوابی بدی الان خیلی زوده
آره، درسته. اگه تازه آشنایی و هنوز رابطهای هم شکل نگرفته، گفتن از ایرادات خانواده میتونه نشون بده که آدم خودخواهیه یا اصلاً بلد نیست مرزها رو نگه داره. باید خودتو کنار بکشی.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!