2777
2789

والا موندم دیگه چیکار کنم 

صبح بیدار شدیم بهش میگم مثلا برای این که دیرت نشه این کارارو کن میدونم البته جاش مناسب نبود اون صبح بخیر گرم کرد من اینو گفتم 

یا این دیروز گفتم که میری حمام آب بگیر همه جا یا در کمد باز میکنی ببند و حتی شستن ماشینم بهش میگم 4 ماهه نشستیش زبونم مو در اورد بجای این که قبول کنه میگه واااای غرغرو باز شروع کردی عین زن فلانی غرغرویی

البته مادرش خیلی اروم و بیخیاله هیچییی توی دنیا براش مهم نیست دنیارو آب ببره اونو خواب برده حتی مهمون هم براش مهم نیست درست پذیرایی کنه در این حد 

اینم اینطور زنی دوست داره و به رفتار مادرش عادت کرده 

چطور گلایه هامو بهش بگم که نگه غر؟

در برابر حرفام مسئولیت پذیر نیست و توجه  نمیکنه شاید چون 7 سال ازش سنم کمتره اینه همش میگه بچه ای و غرغرویی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و تو کاملا برعکسیم برعکس من خیلی بیخیالم عین همون م۳الت ولی شوهرم همینطوره ماام از صبح همین جریان و داریم 

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

شما دارید نقش مادری رو براش بازی می‌کنی اونم خیلی پر رررررنگ

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

عزیزم اول اینکه کارایی کع نمیکنه رو هی گوشزد نکن که بکن شاید بستن در کمد و همه ریخت و پاش این اقا نیم ساعت وقت تورو بگیره بی خیال شو بزار هرکاری دوس داره بکنه وقتی رفت تو درستشو انجام بده یا به مشکل خوردین توی پیام موضوع رو بگو و بگو که ازش دلگیری و تمامش کن اینجوری هم اعصاب تو ارومه هم اون

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

شما دارید نقش مادری رو براش بازی می‌کنی اونم خیلی پر رررررنگ

خیلی وقت نیست ازدواج کردم 

کجای کارم اشتباهه؟

اخه اینارو مادرش بهش یاد نداده واقعا اذیت میشم 

مثلا پشت سرش برو حموم

الکی بگو مرسی حموم و شستی ‌کیف کردم

مثلا صبح بیدار شده نگو برو فلان کارو انجام بده هااا

بگو چه خوب خودت میدونی کار داری و چه ساعتی باید بلند شی آفرین بخدا

هی از این حرفا بزن

هم تیکه تو انداختی هم غر نزدی  و یه زن قدردان و مهربون خودت و نشون دادی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
همسرمم همینو میگه ولی واقعا این کار مردونس

مردونه زنونه نداره که،ماشین خودتون مگه نیست؟چیزی نمیشه یبار بشوری اینجوری شوهرتم ببینه لبخند رضایت به لبش میاد

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور