2777
2789

میخوام خودمو پسر جا بزنم ببینم چی میگه ی شماره دارم ولی مخاطبینم دارن ضایع س اسمم پسر بنیویسم

کسی ک شماره فیک داره خودش به زنه پیام بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام بدی چی بگی مثلا؟

ادرسشو پیدا کن برو دم در خونه اش قیامت به پا کن

ته واکنشت اینه یکی دیگه با شماره فیک بهش پیام بده؟!

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چیکارکنم؟؟؟این راه حل شما ته خام بودن رو میرسونه

اینکه یکی دیگه بهش پیام بده راه حل خیلی خفن و پخته ای هست؟!

چندسالته واقعا؟

پیام بدی میره شکایت میکنه اون دست پیش میگیره

بعد با پیام مثلا قراره بترسه دیگه باهاش حرف نزنه؟

اگه میخوای پاشو از زندگیتون قطع کنی راهش همونیه که گفتم نه این بچه بازیا

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اونم انقد خره میاد ادرس خونه شو بهم میدع

نمیگم از خودش بپرسی میگم از طریق پیاماش با پدرت یا تعقیب اون پیداش کنی

ولی جدا از این اگر پدرت بودن و نبودنش توی زندگی فرقی براتون نداره خودتو اذیت نکن و بذار با همون باشه 

چون تاپیکتو خوندم زندگی با این مرد نه برای شما نه برای مادرت فایده ای نداره تهش میره

شاید نباشه کمتر دغدغه داشته باشید و زندگیتون سر و سامون بگیره