2777
2789

اگه زنگ خورت زیاده بخر

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه چون رو خطم ارزش میره

پس چرا بعضیا انقد میگن وای نخریا طلا ارزش داره خط چیه و فلان

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
نیست

پ ولش کن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

حالا مثلا خط تلفن ۰۹۱۰ باشه یا ۹۱۲ فرقش چیه؟؟؟؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
وا طلا بفروشید سیم کارت بخری ؟بشین بابا برای من چند ساله سیم کارت ده هزار تومنی ایرانسلع..

🙊🤷‍♀️

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
پس چرا بعضیا انقد میگن وای نخریا طلا ارزش داره خط چیه و فلان

البته بستگی داره ها هر خطی روش نمیره، باید ببینی کدوم پیش شماره بعد ۹۱۲ ارزشش زیاده دایی من ۵ سال پیش خط قدیمیشو ۱۰ میلیون فروخت

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
حالا مثلا خط تلفن ۰۹۱۰ باشه یا ۹۱۲ فرقش چیه؟؟؟؟

کلاس داره🤣