2777
2789
عنوان

هزینه کلاس ندارم

150 بازدید | 17 پست

سلام دوستان دخترم هفت سالشه اسکیت دوست داشت براش خریدم بعد متوجه شدم کف پاش صافه و دکتر منع کرد از اونور دوست صمیمیش که رفت امد داریم کلاس اسکیت میره هرروز به دخترم میگه من کلاس اسکیت میرم بعدش مامانم گفته میفرستمت شنای خصوصی از اونور کلاس رقصم میره دخترم میترسم غصه بخوره خودم که حرص میخورم وهمش به شوهرم غر میزنم یک بچه داریم پنج تومن نداریم بفرستیمش شنا

خیلی ناراحتم

از اونور دخترم اهل تلوزیون اهل خاله بازی کلا اهل بازی نییت همش حوصلش سر میره 

بخدا خل شدم 

خدايا شكرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا وقتی از پس هزینه های بچه برنمیایم به دنیا میارینش اینا براش عقده میشه کلی اذیت میشه چ الان چ آین ...

عزیزم امثال هزینع ها نجومی شده کلاس اول نوشتم پنجاه پنج میلیون 

خدايا شكرت

کاش هزینه بیخود واسه غیرانتفاعی نمیدادین

معلم های غیرانتفاعی  از رشته های غیر مرتبط هستن شهریه بیشترش میره توی جیب مدیر  به معلم های قرار دادی حقوقرناچیز میدن 

معلم های دولتی حداقل واقعا درس معلمی خودندن اون هزینه رو صرف کلاس های ورزشی و مهارت میاد گرفتن براش میکردین خودشم خوشحال تر بود 

انشاالله ک موفق و شاد باشه دخترتون❤💐

جسارتا کدوم شهر هستید؟

کدوم منطقه

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

کاش هزینه بیخود واسه غیرانتفاعی نمیدادینمعلم های غیرانتفاعی از رشته های غیر مرتبط هستن شهریه بیشترش ...

ممنونم عزیزم انقدر که اطرافیان دوست اشنا نفرست دولتی شوهرت عرضه نداره یک بچه مدرسه خوب بره انقدر جنگ اعصاب درست کردن برام که روزگار نزاشتن برامون

خدايا شكرت