2777
2789
عنوان

املتام بدمزه میشه 😞

282 بازدید | 33 پست

خیلی جالبه که من سخت ترین خورشت‌ها هم خوشمزه در میارم ولی پای املت میاد وسط با صراحت میگم اصلا بلد نیستم چجوری درست کنم امروز ۴ تا تخم مرغ برای املت ربی زدم ولی اصلا خوشمزه نشد بوی تخم مرغ میگیره اعصابم خورد شد چیکار کنم املتم مثل بیرونی بشه 

فلفل سیاه و پودر سیر و پودر پیاز و پودر کره بهش بزن

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ تا تخم مرغ برای چند نفر ؟

من ربی اصلا دوست ندارم ، ترش و بد رنگه

با گوجه ی بدون پوست خورد شده درست میکنم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

با گوجه رنده شده درست کن

فلفل دلمه ای هم خوشمزه میکنه اگ داشتی بریز

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

اول رب رو با روغن تفت بده بعد شعله رو تا آخر کم کم کن   تخم مرغا رو بنداز داخلش مرتب هم بزن تا یک دست بشه و رب به خورد تخم مرغ بره 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

آخه مامانم درست می‌کنه بو نمی‌ده حس میکنم مشکل از خودمه

کلا در حالت عادی ، تخم مرغ با حرارت بالا و زیاد سرخ شه ، بو میده

زیرشو کم کن

در تابه رو هم بذار

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

من پوست گوجه رو میگیرم نگینی ریز میکنم ، اول پیاز خلالی رو سرخ میکنم بعد گوجه میریزم ، در ماهیتابه رو میزارم گوجه بپزه بعد تخم مرغ میزنم

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

با گوجه و پیاز فکر کنم خوب میشه ولی درست نکردم

من پیاز تو املت متنفرم 😬نریز بدمزه میشه 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

عزیزم می خوایی املت درست کنی باگوجه درست کن پیاز تفت بده توش سیر رنده شده قارچ وفلفل دلمه بزن ازقرمه سبزی ام خوشمزه ترمی شه

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

اول رب رو با روغن تفت بده بعد شعله رو تا آخر کم کم کن تخم مرغا رو بنداز داخلش مرتب هم بزن تا یک دس ...

همین کارو میکنم فکر کنم باید روغنش رو زیاد تر بزنم و رب مدت بیشتری بمونه تا سرخ بشه