2777
2789

دیشب جاریم اینا پارک بودن مارم دعوت کردن رفتیم ...وقتی رسیدیم دیدم دایی و دختر دایی همسرمم هستن خلاصه بعده سلام و احوالپرسی و شام،دختر دایی همسرم که خیلی رفت و امد هم با خانواده همسرم ندارن نشسته بود پیش جاریم بحث سیسمونی شد هی یه سره میگفت وااای چقدر راه دور بده چجوری میخای بگیری بیاری  این همه راه رو از شهر خودتون مگه اینکه از اینجا بگیری خلاصه گفتم بالاخره سنگین هارو از اینجا میگیرم بقیه رو هم یکاریش میکنم...یه چند دیقه بعد قشنگ با جاریم در گوشی حرف میزد فقط این تیکه رو شنیدم ک جاریم گفت ادم وقتی عاشق میشه چشمش کور میشه فهمیدم منو میگن هی پچ و پچ...یعنی قبلش هم امام زاده بودم خیلی حالم بد بود دلتنگ خانوادمم بودم فقط از خدا میخاستم که از شهر همسرم بریم لاقل یجایی نزدیکتر تهرانی جایی... شبش هم اینجوری اینارو ک دیدم بیشتر دلگیر تر شدم احساس غریبی عجیبی کردم خیلی حالم گرفته شد چقدر بده ادم از کسی حال بد بگیره دیگه اونی که راه دور ازدواج کرده با بی تدبیری یکاری کرده ندونسته یکاری کرده بجای روحیه دادن و امید دادن بیشتر از این با پچ پچ کردن حال ادمو‌ نگیرین...من نه خواستگار کم داشتم نه از قیافه چیزی کم داشتم تنها اشتباهم عاشقی بود ک کورم کرد قبول کردم راه دور رو وگرنه شاید یه ازدواج موفقتر و بهتر از اینم داشتم...از دیشب خیلی حالم گرفته اس حالم از خودم بهم میخوره نتونستم حریف دلم بشم 😞

بنظرم که الکی حساس شدی چه ربطی داره این همه آدم راه دورن دیگه یه سیسمونی مگه فرق داره شهر خودتون می‌خرید 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که تو  الان هستی آرزوی خیلیاس 

قدردان و سپاسگزار باش و از داشته هات لذت ببر 

سعی کن دفتر سپاسگزاری بگیری و هروز چهارتا چی خیلی کوچیک داری بنویسی 

کتابهای صوتی در مورد فرزند پروری گوش بدی 

خودت رو از حرفهای خاله زنکی بقیه بیرون بکشی

بنظرم که الکی حساس شدی چه ربطی داره این همه آدم راه دورن دیگه یه سیسمونی مگه فرق داره شهر خودتون می‌ ...

کلا منظورم سیسمونی نبود ...حرف یارو بود ک هی میگفت چقدر راه دور بده بعدش پچ پچ در مورد من اونم با جاریم

هورمون هات بر عقلت غلبه کردن.... اخه چه ربطی داره حتما قسمت و تقدیر شما این بوده. بحای این حرفا و ناراحتی درست کردنا بفکر سلامتی بچه ات و خودت باش. والا خیلیا راه دورن اما از پس زندگی بر میان. ای کاش خدا از بنده رو بر نگردونه نه بنده خدا!! 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

منم تو شهر غریبم البته باهمسرم

اگ مشکل نداری اینارو از دلت بیرون کن.. بارداری و این روحیه حساس کاملا طبیعیه..‌

خدا کنه دلت خوش باشه و مردت واقعااا مرد باشه برات

سیسمونی هم همه جا میشه خرید..سختی ک نداره

الکی نگران نباش

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم